דחוף!!!!!!!!!!!!!!!

SHANI T

New member
דחוף!!!!!!!!!!!!!!!

אני מתחילה שירות לאומי בסורוקה שנה הבאה וביקשתי לגור בדירת שירות אז השאלה שלי היא כזו: מישהי יודעת כמה בנות נמצאות בדירת שירות ?איך הולך כל העניין של הדירה ?מה יש שם?מה אין? ואם מישהי עשתה או עושה בסורוקה יעזור לי מאוד אם אקבל חוות דעת על העבודה שם...מה עושים?קשה או לא?

לגבי השירות בסורוקה ../images/Emo13.gif

למרות שאישית לא התנסיתי בו, יצא לי להכיר אותו מקרוב כשעשיתי את הסטאז' שלי => השירות לא פשוט וכרוך בהרבה "ריצות" ממחלקה למחלקה ולפעמים יוצא לראות דברים לא כלכך נעימים (בית חולים אחרי הכל), ככה שאם את מתעייפת מהר או עבודה קשה מרתיעה אותך. . .ממליצה לך לחשוב פעמיים לפני שאת נכנסת לשם. ובקשר לדירת שירות...... יש כזו בבאר שבע???? כי מברור שאני עשיתי, לא מצאתי אף עמותה שמחזיקה שם דירת שירות.

pure_as_fire

New member
תשובות מבאר שבעי

אני אומנם לא בסורוקה אך ראיתי את סוג העבודה, ואני בקשר עם בנות שם. כמו שכבר אמרו, אם מראות קשים, לחץ ועבודה מתישה מאוד מרתיעים אותך..תחשבי פעמיים. אם את בראש להתנסות כזאת..לכי על זה... העבודה שם היא משרדית או סיעודית. בקשר לדירות, ממה שאני יודע יש 2 דירות לבנות, באחת מהן גרה מישהי מהשירות איתי. מספר הבנות תלוי במספר החדרים...בד"כ לא דוחסים..ויש מספיק מרווח...למשל באחת מהדירות היו בהתחלה 6 בנות וכרגע יש 2. והדירה שלהן ממש גדולה גם ככה.. אני אפילו יכול לומר לך איך האזור בכול אחת מהדירות, אני גר ליד אחת מהן...יש תחבורה ציבורית קרובה, סופר מרקטים וכו'. לא באיזה חור אי שם...מבודד מהעולם.. בדירה יש דברים בסיסיים וכול השאר, את והבנות תביאו, יש מוצרי חשמל בסיסיים מקרר טלוויזיה וכו', ככול הזכור לי אין מכונת כביסה, תנורים מאוורים, גם אם יש בטח לא יותר מאחד, אז להביא. מקווה שעזרתי.

דרך איזו עמותה הגירות האלה??

כי אישית ממש רציתי להכנס לדירת שירות שם, ולא מצאתי שום עמותה שפתחה כאלה :/

למעלה