דחוף!!!!!!

mozes 84

New member
דחוף!!!!!!

שלום אני יוצא לטיול בדרום אמריקה , אני רוצה לדעת אם אני יוצא בסוף ספטמבר לפרו (לימה) אם זה זמן טוב לטייל מבכינת מזג האויר ? וכמה זמן ישאר לי לטייל שם עד שאני יורד לבוליביה?

kogawa

New member
מה בדיוק דחוף בשאלה?

הגעתי פעם לפרו בתחילת ינואר, ראיתי שמזג האויר אינו טוב ותוך 5 ימים עפתי משם ספטמבר טוב לפרו, אבל כשיגיע הגשם בתאריך שאינו ידוע אף פעם, תחליט אם לנדוד הלאה או להשאר. בכל מקרה, בוליביה זה ממש לא "לרדת" (אולי לעלות?), וכשמזג האויר גרוע בפרו, הוא גם גרוע במרבית בוליביה, וזה די מקביל לחודשי הגשם של ישראל.

tirale

New member
האם אפשר להסיק מדבריכם

שטיול בדרום אמריקה מחודש ספטמבר והלאה (עד ינואר בערך) זה רעיון לא כ"כ מוצלח ושעדיף לנסוע לשם בזמן אחר בשנה?

kogawa

New member
שאלת על פרו ובוליביה

לא שאלת על למעלה מעשר מדינות אחרות ביבשת התחלה בפרו בסוף ספטמבר, וטיול בצ'ילה וארגנטינה או לחליפין בברזיל אלו בדיוק החודשים לטייל בהם

natyh

New member
שאלה מצוינת

אחרי יותר משלוש שנים שעשיתי שם אני ממש לא יודע לענות לך . תגיד לי חום יולי אוגוסט הוא זמן טוב לטיול בנגב .... לא יודע יש כאלה שמטיילים שם , אז כמה זמן ישאר להם עד שיסעו משם למצריים ? לא יודע ....

natyh

New member
חדש לי ...

את בטוחה בתאריכים ....

natyh

New member
אז לא

ממש לא . העונה היא מאי יוני יולי התקופה היבשה בהרים . בחוף אפשר להמשיך עוד אך פירו היא מדינת הרים לא מדינת חוף מובהקת .

למעלה