דחוף מחר אחרי יאגו בערוץ ויוה 40 יש את השיר של לחיי האהבה שבו כולם שרים לצומת ה שלכם חיה ותן לחיות
ת תנחשו מי New member 17/6/02 #1 דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מחר אחרי יאגו בערוץ ויוה 40 יש את השיר של לחיי האהבה שבו כולם שרים לצומת ה שלכם חיה ותן לחיות
דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מחר אחרי יאגו בערוץ ויוה 40 יש את השיר של לחיי האהבה שבו כולם שרים לצומת ה שלכם חיה ותן לחיות
S smile 4 every thing New member 17/6/02 #2 אני לא יכולה לראות כי...../images/Emo10.gif אני בפנימיה! ו-לא! אין לנו כבלים בטלוויזיה בפנימיה! איזה מעצבן!! ממש בעסה!
אני לא יכולה לראות כי...../images/Emo10.gif אני בפנימיה! ו-לא! אין לנו כבלים בטלוויזיה בפנימיה! איזה מעצבן!! ממש בעסה!
מ מישהי בלי שם New member 17/6/02 #4 באיזה שעה..? אני לא רואה את הסידרה הזאת אז אני לא יודעת! באיזה שעה היא מסתיימת???? יעל
צ צליל הבת של הדרומי New member 17/6/02 #6 יאגו נגמר ב-9 ובכל אופן מראים את הקליפ שהחשקנים שרים תמיד בערוץ 3 וגם בויוה ראיתי אתמול.
מ מישהי בלי שם New member 17/6/02 #8 מה הכוונה?? באיזה שעה? 9 בערב!! אני מקווה בשבילך שכן כי רק עכשיו ראיתי את ההודעה!!! בבקשה תישתדלי לענות לי. ביי יעל
מה הכוונה?? באיזה שעה? 9 בערב!! אני מקווה בשבילך שכן כי רק עכשיו ראיתי את ההודעה!!! בבקשה תישתדלי לענות לי. ביי יעל
ע עדי18 New member 18/6/02 #10 אנשים.... יו אני שומעת את השיר עם השחקנים ופשוט בוכה, מה יהיה?! אני לא יודעת מה לעשות... ואני גם מתגעגעת ליהודה....! אני רוצה שהוא יחבק אותי....
אנשים.... יו אני שומעת את השיר עם השחקנים ופשוט בוכה, מה יהיה?! אני לא יודעת מה לעשות... ואני גם מתגעגעת ליהודה....! אני רוצה שהוא יחבק אותי....
ע עדי18 New member 18/6/02 #13 אני צריכה להסתכל 1000 פעם בחתימה בשביל להאמין שפגשתי אותו....בכלל אני מרגישה כאילו זה היה איזה חלום.... בייחוד הקטע עם הנשיקה
אני צריכה להסתכל 1000 פעם בחתימה בשביל להאמין שפגשתי אותו....בכלל אני מרגישה כאילו זה היה איזה חלום.... בייחוד הקטע עם הנשיקה