דחוף!!!!!

דחוף!!!!!../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif

לא הייתי כאן די הרבה זמן... ואני חייבת עזרה דחוף... שמעתי שיצאה העונה החמישית הארה"ב!!!!! ואני חייבת לשמישהו שבאמת יודע מה קורה שם יספר לי!!! שמעתי שג'סטין ובראין רבו!!! זה נכון???? אנשים!!! עזרה!!! דחוף!!!!! תודה רבה רבה מראש.

gilriv

New member
ג'סטין עוד לא רב עם בראיין

הכול בסדר ביניהם -כרגע _הכי גאים משודרת בארה'ב ,,זה כבר התחיל ושידרו בנתיים 3 פרקים
ממה שאני יכול לספר ג'סטין בעונה5 נסע להוליווד כדי להמשיך לביים את רייג' אבל בסוף היו שם קשיים , -בראיין הוא עכשיו הבוס החדש של הבביליון המועדון לילה של הגייז למלאני ולינזי יש בעיות ביחסים בעונה5 שזה התחיל מהעונה הרביעית {הפרק האחרון ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

The Flowres Boy

New member
מוזר

כי באימיול יש כבר עד הפרק השישי חחחח מי אמר שאנחנו לא מקדימים את ארצות הברית בטכנולוגיה חחחחח

gilriv

New member
תראה יש גם קליפים מתוך סצינות

של העונה5 כנראה SHOWTIME לא היו זהירים זה כמו הסדרות החדשות _שהפילוט שלה נופל בפח וכולם רואים את זה ראשונים למי שיש מזל ובאמת כרגע יש לנו סקרינים זה הראשון שזה חדר לאינטרנט מכול עונה 1 2 3

ראיתי... ויש לי שאלות... ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

ראיתי כמה חלקים מהעונה החמישית...ואני לא מבינה משהו... נכון, כשג'סטין חוזר, אז הוא ובריאן מתחילים מהמקום בו הם עצרו בעונה הרביעית??? או יש את מתח ביניהם??? כשג'סטין עובר מהדירה של בריאן, הן נפרדים??? אן סתם מתרחקים??? וכשבריאן אומר לג'סטין שהוא אוהב אותו, אין ג'סטין מגיב??? ומה כל הטע של החתונה??? זה ממש נראה לא הגיוני!!! איך בכלל הגיעו לקטע של להתחתן???? תודה רבה רבה לכול מי שיעזור. אני יודעת שזה די הרבה... אבל הסקרנות הורגת ואתי....

gilriv

New member
-איזה קטעים סקנירנ מכול פרק5

-------------------------------------------------------- קודם כל הפרק נפתח שג'סטין בהוליווד -שם ג'סטין ממשיך את הקומיקס רייג' לעשייתו לסרט קולנע _? אבל בסוף זה נדחה אין תקציב אמרו שם אז ג'סטין חוזר לפיסבורג לבראיין זה רק כל מה שראיתי היום בנתיים אני מחכה לראות עוד ?, מי זה ברנדון היו שמועות ?בפרק2 ג'סטין {כשהוא במיטה עם בראיין הוא מזמין אותו כנראה להוליווד ומשם בטח מתחיל כול הבלגן ג'סטין כנראה ישתולל באיזה מסיבה הומואית ובראיין יחכה לו
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

The Flowres Boy

New member
בפעם הבאה

כשאתה כותב על דברים שעדיין לא משודרים בישראל בבקשה תשתמש בספוילר חחחח אני צמידן גאה

למעלה