דחוף
עזרה

דחוף ../images/Emo10.gif עזרה

יש לי כלבה מגזע ענק שסובלת לאחרונה מכאבי אגן שגורמים לצליעה. פתאום עלה לי לראש הרעיון לעשות לה עיסויים עם שמנים אני לא מבינה בזה כלום, יש שמנים שאמורים להקל על כאב נכון? זה אמור להיות לכאבי שרירים או גם לכאבי פרקים (היא סובלת בעצם מכאב במפרקים) אם כן, איפה קונים שמנים כאלה (אני מאשדוד) ואיך משתמשים בהם וכמה? תודה מראש. ואם יש למישהו עוד רעיונות לטיפול אני אשמח לשמוע... אגב, עד עכשיו היא קיבלה דיקור אבל זה הפסיק לעזור.

ebony

New member
יש המון אפשרויות וקומבינציות

של שמנים אבל לדעתי עדיף לפנות למטפל שמתמחה בבעלי חיים יש כמה כאלה בארץ. כי שמינונים כאן צריכים להיות מינונים מיוחדים לבעלי חיים בדומה לתינוקות וצריך להבין מאיפה הכאבים ולמה.... על גבי הפורום זה יהיה לא מקצועי ולא אחראי לתת כאן שמנים לכלבים ללא ידע מוקדם של הבעיה.

תשובה לא ממש ברוח הפורום../images/Emo9.gif

לא תמיד הפתרון הוא עיסוי ושמנים. אני מאמינה שהם יכולים תמיד לעזור ולהקל אבל לא לפתור כל דבר. אני לא וטרינרית (אבל מקורבת..) וממה שאת מתארת יש לה דיספלזיה של האגן שגורם לכאב ולצליעה. הפתרון בהרבה מקרים הוא ניתוח אורטופדי שמסלק את סיבת הכאב. מציעה לך במקביל לטיפול הטבעי, לקבל יעוץ מווטרינר. למען הכלבה הסובלת.

נשמע שכולה אושר יודעת מה היא אומרת.

אני מסכימה איתה:) לפעמים הטיפול הטבעי אינו יכול לעזור ולכן פונים לרפואה הקונבציונאלית. מקווה שהיא מרגישה טוב יותר:) בהצלחה.

פרם שי

New member
סליחה אבל בדיוק לכאלו דברים

נועדו עיסויים - כדי למנוע ניתוחים מיותרים. מכיוון שרופאים לא מכירים עבודה מנואלים, הפתרון שלהם הן תרופות או ניתוח. לנו יש אפשרויות. ממליץ לנסות קודם את העיסוי ורק אח"כ מחשבה על ניתוח (שסביר שלא תצטרך)

אני רק אמרתי יעוץ...

כי אם אני צודקת באבחנה הוירטואלית שלי אז מדובר על בעיה במפרק האגן ולכלב גדול זה סבל בל יתואר. בכל מקרה יעוץ יתן לה עוד נקודה למחשבה. ידע הוא תמיד לטובה

למעלה