דחוף.. תקופת מלווה!!!

crazymass

New member
דחוף.. תקופת מלווה!!!

יש לי רישיון ל-50 סמ"ק כבר מעל שנה.. ול-500 סמ"ק.. משהו כמו חצי שנה... חבר שלי אמר לי שיש איזה חוק שאני לא זקוק למלווה בכלל.. מישהו יודע ? תודה!!

רן88

New member
חבר שלך התבלבל, זו טעות. כל מי

שמוציא רישיון על רכב רגיל (02) בפעם הראשונה בחייו חייב במלווה. זה גם לא משנה אם הוא כבר 20 שנה מטיס F15.

Krishi

New member
בן אדם לא יכול להטיס 20 שנה F-15

ושלא יהיה לא רישיון עוד לפני שהוא התחיל להטיס אותו

Superdror

New member
אז זהו, שאתר משרד הרישוי עודכן

ועל פי הכתוב שם באמת אתה לא נדרש במלווה וגם לא מוגבל במספר הנוסעים. אני מניח שההגבלה הנ"ל גם לא תופיע ברשיון הנהיגה שלך, באם כשתקבל אחד. לי אגב, לא ברור מאיפה הגיעה ההקלה הדבילית הזו. מי שהיה ברשותו רשיון לאופנוע התנסה בנסיעה עם אנשים ברכב ? מי שהיה לו רשיון לאופנוע אולי יש לו יותר נסיון בכביש מתלמיד טרי, אבל עדיין, האם הוא עדיין יותר לתפעל מכונית בצורה מושלמת ולא צריך את המלווה שיתן לו טיפים ? קיצר, עוד בדיחה הזויה של המחוקק או וואטאבר.

Superdror

New member
וחבל שלא ידעתי את המידע הזה לפני

שגב' קטי לוי מהראשות הלאומית לבטיחות בדרכים התארחה בפורום השכן. היה מאוד מעניין לשמוע מאיפה נובע השינוי האידיוטי(לדעתי) הזה.

Superdror

New member
אין סיבה להצטער.

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/2?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_211&actionType=browse#7_0_CS זה הקישור,בכל מקרה, השינויים עוד לא ברורים כל כך ועל מי זה משפיע ומתי. אני לא הייתי ממהר לנסוע בלי מלווה, בטח לא כאשר יש לי את ההגבלה ברשיון, עדיין. מחר אנסה להשיג מידע מהימן ומדויק, בתקווה שיהיה לי זמן.

MrJacKasS

New member
שמע

תנסה לעבור טסט ותראה אם אתה מקבל רישיון מנייר שיש בו חובת מלווה או לא. נראה לי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מוזר שכך אכן הדבר ..

Daemonlior

New member
הרישיון שיתקבל יהיה עם דרישה למלווה

הוא יאלץ ללכת למשרד הרישוי בעצמו על מנת שיבצעו את התיקון וזאת עד שהמחשבים יעשו זאת בעצמם...

למעלה