דחוף! תוצאת פרוגסטרון! ערך של 122!

orengl

New member
דחוף! תוצאת פרוגסטרון! ערך של 122!

הי בנות, היום הגיעה תוצאת הפרוגסטרון. עשיתי אותה ביום מחזור 28. לקחתי 2 אקיקלומין ליום (מהיום החמישי של המחזור). עשו לי זריק+הזרעה למחרת ביום ה- 17 של המחזור. היום הגיעו תוצאות של בדיקת הפרוגסטרון שעשיתי אתמול וזה 122!!! לפי מכבי: FOLLICULAR 0.48 -4.45 LUTEAL 10.62-81.28 POSTMENOPAUSAL <2.32 PREGNANT FEMALES TRIMESTER 1 35.68-286.2 TRIMESTER 2 81.25-284.3 TRIMESTER 3 153.9 -1343 האם אני בהריון או שהפרוגסטרון גבוה בגלל האקיקלומין והזריקה לפני ההזרעה??? אני מאחלת לעצמי לשמוע ממכן את מה שאני רוצה לשמוע...

מיקי1212

New member
נשמע טוב ( : ... בהצלחה ...

תעשי את הבטא ביום רביעי לפני החג ? ושוב המון המון הצלחה...זה נראה אכן טוב ( : מיקי

veredtered

New member
גם לי זה נראה טוב...

אבל כמובן שתשובה סופית תהיה רק בבטא... מחזיקה אצבעות
. ורד

orengl

New member
../images/Emo178.gifאני מתפחלצת פה-מה זה אומר

נראה טוב?

veredtered

New member
תראי, בשלב הזה, 11 יום אחרי הזרעה

יש סיכוי שכבר היתה השתרשות ושמופרש פרוגסטרון לתמיכה בהריון ושלכן הוא גבוה. אבל אין וודאות - אם היתה, היינו עושות בדיקות פרוגסטרון במקום בדיקות הריון
. אני מבינה את הלחץ, תאמיני לי
אולי תלכי לקנות ערכת הריון ביתית? אם היא חיובית, אז תדעי כבר עכשיו. אם היא שלילית - עדיין תצטרכי לחכות לבטא ביום רביעי - כי שלילי בבדיקה ביתית הוא לא 100%, רק חיובי. גם אני עושה בטא ביום רביעי... מוכנה להחזיק איתך אצבעות ידיים ורגליים
. ורד

veredtered

New member
ועוד משהו

אמרת שקיבלת זריקה לתזמון הביוץ. הזריקות האלה אינן מעלות *בעצמן* את הפרוגסטרון, אבל כן תומכות בגופיף הצהוב שהוא בתורו מפריש פרוגסטרון. אז אולי, אולי, בגלל הזריקה, הגופיף הצהוב מפריש הרבה פרוגסטרון, וזה לא קשור בכלל להריון (שיכול להיות או לא להיות). ועוד משהו - אמרתי לך לעשות בדיקה ביתית, אבל נזכרתי עכשיו שעשית זריקה - אמנם את ביום ה-12 ויש סיכוי שהזריקה כבר יצאה לך 'מהמערכת', אבל יש גם סיכוי שהיא עדיין שם, ושתשובה חיובית בבדיקה הביתית *לא תהיה נכונה*. אז אני חוזרת בי מההמלצה לעשות עכשיו בדיקה ביתית, כי חבל שיהיה חיובי שהוא *לא* הריון אמיתי. אוף, מעצבן נורא, אני יודעת... ורד

orengl

New member
תודה רבה! אחזיק איתך אצבעות

ביחד!!! אעשה בדיקה לקראת יום שישי. רוצה לעבור את היום ה- 32... בהצלחה לנו!

3מרגו

New member
תאמיני לי,במחזור אחד היו לי כאלה

ערכים של P וE2-בשמיים שבוע אחרי החזרה,אפילו אירית אמרה שאני כבר... שום וכלום.

מיקי1212

New member
מרגו אולי היה והלך בלי שידעת ? ../images/Emo35.gif

יש גם מצבים כאלה הרי ... כמובן שאי אפשר להיות בטוחים אבל את יודעת ... בכל מקרה שיהיה בהצלחה ואמן ונגמור עם הסיוט הזה כבררררר ומהררררר !!! ... טוב אז חג שמח

מיקי1212

New member
למרגו התכוונתי ש

שאולי זהנקלט ... אבל עוד נפל ) : ... לפני הבטא .. ולכן אלי ההורמונים היו גבוהים ? ? ? לא יודעת .. רק השערה ...מאחלת לך המון הצלחה וחג שמח מיקי

3מרגו

New member
תודה...לא מאמינה בדבר כזה

אצלי אם נקלט,יושב חזק,גם לא אחד
. אני כבר מסודרת... חג שמח

מה זה אומר? ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הודעות לבדיקת Blood Group+Rh מתאריך 10/04/2006 A Rh Positive לא להצלבה לא להצלבה Coombs Indirect Ab.scree | | NEGATIVE ________________ מה זה אומר? איזה סוג דם אני? A?

כן A ויש RH+

למדתי את זה בשנה א' בביולוגיה- אם אני לא טועה אם לבעלך יש RH- שתהיה ב"ה בהריון את תצטרכי לקחת איזשהו נוגדן למען התינוק. זה לא מחלה זה פשוט נוגדן שיש על כדורית הדם האדומה שלך

veredtered

New member
אם האמא היא RH חיובי אז אין בעיה

ולא צריך לקחת שום זריקות. הבעיה היא כאשר האמא שלילית, והבן זוג חיובי, והתינוק גם כן חיובי - אז הגוף של האמא, שלא 'מכיר' את החיובי הזה, יכול לפתח נגדו נוגדנים. מכיוון שכאן האמא חיובית בעצמה, גם אם התינוק חיובי וגם אם הוא שלילי לא תהיה בעיה. וכן, סוג הדם שלך הוא A+. ורד

orengl

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifחדשות... (קצת ארוך)

אצל ד"ר ויסמן. הוא לא התרגש מהפרוגסטרון הגבוהה. אמר שזה לא קשור לכלום. שאני היום ביו"מ 30 ואני צריכה עוד לחכות ולראות. באופן עקרוני הוא הודה שהסיכוי שההזרעה תעבוד עם מצב הזרע (הרע) גם לאחר ההשבחה הוא קטן. הפגישה סוכמה בכך שהוא הפנה אותי ואת בעלי לסדרת בדיקות, ביקש שנחזור עוד 4 שבועות בדיוק (כאילו כשיתחיל לי המחזור הבא) ונלך ל- IVF. מה שמוזר הוא שביקשתי שבמהלך החודש הזה שאנחנו מחכים לתוצאות בדיקות- הוא יעשה לי עוד הזרעה- אך הוא לא הסכים כי טען שלפני IVF צריך להתנקות, והוא התכוון אליי- כדיי לעשות לי הזרעה אני צריכה אקוקלומין כי בלי זה הביוץ הוא פעם בחודשיים שלושה. הוא לא רוצה בחודש שלפני הIVF לתת לי לא אקוקלומין ולא זריקות מחשש לציסטות. איזה באסה. אז עכשיו הלך לי מחזור אחד, וגם בלי אקוקלומין מי יודע מתי אקבל שוב??? (מהבחינה הזו הוא אמר שאין בעיים. כשאבוא אליו עוד ארבעה שבועות הוא יתן לי זריקות וכדורים כדיי לגרום למחזור ואז נעשה IVF.) באיזה יו"מ בד"כ עושים IVF?

למעלה