דחוף - (תודה)

titi11

New member
דחוף - (תודה)

שלום - אודה על תשובה מהירה - אני מאד חושש לארוע לב - אני בן 38 נמצא בחול (במזרח אירופה) מזה 3 חודשים לערך יש לי לסרוגין לחץ חזק ותכוף בחזה - מועקה ולחץ גם במצב מנוחה המתגברת עם מאמץ - ולפי מה שקראתי מתאימה בכל לאנגינה פקטוריס (כולל צרבת מידי פעם, זעה קרה, וכו). אני סובל מרמות גבוהות במיוחד של כולסטרול - 440 בבדיקה לפני כשנתיים (לא זוכר את החלוקה המדויקת בין רע וטוב) (גם רמות השומנים בגוף היו מאד גבוהות)(אני לא מעשן) - הצלחתי להוריד באמצעות תזונה וספורט את הכולסטרול והשומנים לרמות יותר סבירות (265) אך משום שליפני שנתיים עזבתי את הארץ (עסקים) לא התחלתי טיפול תרופתי - ובחצי השנה האחרונה הזנחתי גם את התזונה והפעילות הספורטיבית. קבעתי עם רופא מקומי (עם המלצות) פגישה עוד יומיים. ברצוני לדעת איזה בדיקות עליו לבצע (אינני סומך ב100 אחוז על הידע המקצועי שלהם פה) ובמקרה של איבחון בעיה והצעת טיפול, אם מי ואיך אוכל להיוועץ (גם בתשלום) טלפונית לגבי הטיפול המוצע וחומרת הבעיה ? שוב תודה.

ke12m

New member
דר קיציס

אני ממש לא יכול לייעץ לך בהתכתבות. אבל ממה שכתבת עליך לבצע בדיקות דם לכולסטרול (טוב ורע) וטריגליצרידים, כמו כן לדאוג שלחץ הדם תקין (130/80 לכל היותר) וגם הייתי עושה לך בדיקת מאמץ לראות מה יכלתך הגופנית והאם מופיעים סימנים באקג העלולים להצביע על הצרויות בעורקי הלב תודה

titi11

New member
תודה

תודה - ואיך ניתן ליצור קשר ליעוץ - טלפוני נרחב וממצה יותר ?

titi11

New member
קשר

תודה - ואיך ניתן ליצור קשר ליעוץ - טלפוני נרחב וממצה יותר ?

למעלה