דחוף - שיחזור קבצים מחוקים

turki

New member
יש לי את נורטון אנטי וירוס 2000

האם זה מספיק?

mmm

New member
כמובן...

אין הרבה הבדלים, ב2000- יש פחות באגים. באשר לוירוסים, כל עוד אתה מוריד עידכון לטבלת הוירוסים מהאינטרנט הכל יהיה בסדר...

turki

New member
בקשר לעידכון

כשאני מנסה להכנס ל live update מופיע הטדע שאומרת שהסרתי את live update(???) מה אני אמור לעשות?

shaikn

New member
נכון כל עוד אתה מעדכן אין לך מה

לדאוג אבל יש הבדל בממשק ודבר אחד שאים באלפיים ושיש אותו ב2001 הוא מגלה וירוסים דרך התוכנת אי מייל שלך ואין את זה ב2000 חומר למחשבה לך.

turki

New member
יש

רק שזה לא פועל על חשבון אי מייל באינטרנט (למיטב הבנתי הנבובה) ועדיין לא הבנתי איך אני אמור לעדכן (ראה ``בקשר לעידכון``)

mmm

New member
ובכן...

או להתקין מחדש את האנטי וירוס, או להוריד מהאתר של נורטון ולהתקין ידנית מהמחשב.. למטה יש כתובת לאתר שלהם.... שם בחר את הגירסה שיש, למעלה יש כפתור שאומר DOWNLOAD UPATES לחץ,ובמסך הבא בחר את הקובץ הראשון להורדה... או תוריד ישירות את הקובץ שהוספתי מהאתר שלהם....

shlimor

New member
דחוף - שיחזור קבצים מחוקים

מחקתי בטעות קבצים חשובים. מישהו יודע אולי על דרך לשחזר אותם??

mmm

New member
ובכן

כמה מילים לפני: כאשר המחשב ``מוחק`` קבצים הוא לא בדיוק מוחק אותם, אלא רק מודיע למחשב שהקובץ איננו ``קיים`` ולכן הוא נעלם מפני המשתמש, אך הנתונים שמרכיבים את הקובץ עדיין קיימים על ההארד דיסק, ומסומנים כניתנים למחיקה בטבלת FAT . התוכנה הזאת אולי תוכל לעזור לך(אפשר להשיג גם מלאה). אם לא עוזר כמדומני קובץ בשם RESTORE או UNDELETE קיים במחשב..., והם אמורים לעזור בשחזור...

unix

New member
תלוי איך

אם מחקת קבצים רגילים(כמו word\excell) תנסי להוציא אותם מסל מחזור או בתפריט קובץ שחזור(אולם זה ישחרר רק את האחרון שמחקת. עצה טובה-לא מוחקים קבצים שצריכים! אם מחקת קבצי מערכת הפעלה-את זקוקה לדיסק אתחול

למעלה