דחוף - שאלה למבינות

מצב
הנושא נעול.

noa539

New member
דחוף - שאלה למבינות

דחוף - שאלה למבינות
הי, לקראת הסבב הבא שאני מקווה שהפעם ילך טוב אני על פרוגינובה (3) ביום ביום שני יום 4 למחזור עשיתי בדיקת דם E2 היה 126 והפרוגסטרון 2.10 היום הלכתי שוב (על דעת עצמי) לבדיקות וה-E2 עלה ל-490 והפרוגסטרון ל- 2.70 האם זה נורמלי? מה אתן יודעות? תודה תודה נועה

פיש10

New member
אין לי תשובה, אבל הרופא שלי

דחוף - שאלה למבינות
הי, לקראת הסבב הבא שאני מקווה שהפעם ילך טוב אני על פרוגינובה (3) ביום ביום שני יום 4 למחזור עשיתי בדיקת דם E2 היה 126 והפרוגסטרון 2.10 היום הלכתי שוב (על דעת עצמי) לבדיקות וה-E2 עלה ל-490 והפרוגסטרון ל- 2.70 האם זה נורמלי? מה אתן יודעות? תודה תודה נועה
אין לי תשובה, אבל הרופא שלי
טוען שאין משמעות וצורך לבצע בדיקות אילו כאשר לוקחים פרוגינובה .

ronitili

New member
זה בסדר,האסטרדיול מושפע מהפרוגינובה

דחוף - שאלה למבינות
זה בסדר,האסטרדיול מושפע מהפרוגינובה
ועולה, הפרוגסטרון לא אמור לעלות מאחר ובפרוגינובה יש אלמנט דיכוי. ביום של השאיבה את מתחילה לקחת את האנדומטרין - מה שמעביר אותך לפאזה פרוגסטרונית (כאילו שבייצת ואז הפרוגסטרון עולה), ויומיים שלושה אח"כ אמורים להחזיר את העוברים. מה שחשוב הוא שהפרוגסטרון לא יעלה עכשיו, אבל נדיר שיתרחש ביוץ תחת פרוגינובה. בכל מקרה - שיהיה בהצלחה

אדוינה

New member
נועה הי!

דחוף - שאלה למבינות
נועה הי!
נראה לי שהרמות מתאימות למצב.האסטרדיול אמור לעלות בגלל הפרוגינובה. והפרוגסטרון נשאר נמוך בשלב זה, כמו שצריך. בגרף המצורף ,את רואה בלבן את התרופות שהתורמת מקבלת,עד השאיבה ביום ה14.אז היא מקבלת כוריגון.וביום ה16 מתבצעת השאיבה. המקבלת,לוקחת אסטרדיול(פרוגינובה)ברמות שהולכות ועולות.מהיום ה14 היא מקבלת גם פרוגסטרון. החזרת העוברים מתבצעת יומיים עד חמישה ימים מיום השאיבה.ו 10-12 יום אחרי זה יש בטא חיובית !!! שיהיה בהצלחה!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה