דחוף! רעיונות למתנות.....

dj soul

New member
דחוף! רעיונות למתנות.....

הרבה ימי הולדת מתקרבים ואני לא יודעת מה לעשות, כי אני גרוע בזה... 2 חברות מעבודה שאני חולה עליהן (גילאים 21 ו-22) מישהי שמעלי (סגנית), בת 22 , אין ביניינו דיסטנס, ואני ממש חולה עליה... ועוד סתם 2 חברות, לא ממש טובות , גם מעבודה, אין להן יום הולדת, אבל רציתי להביא מתנה כ"תודה" שעזרו לי ברגעים קשים. אשמח לקבל רעיונות...

dgai

New member
מה דעתך על...

יש לי כמה רעיונות: 1. אפשר להכין בעצמך לכל אחת מהחברות ביום הולדתה עוגה מיוחדת ולשבת עם כל החברות האחרות ולחגוג לה. 2. אפשר לקנות תכשיטים חמודים 3. אפשר להכנס לבודי- שופ יש להם דברים מדהימים שם תמצאי המון דברים מדליקים כמו: נרות,שמנים,סבונים 4. את בטח מכירה את החברות טוב אז תקני לכל אחת מתנה אחרת שמאפיינת את אותה החברה כך גם כל אחת תרגיש מיוחדת 5. אפשר גם לסדר את שולחנה ומקומה של כל אחת בבוקר לפני שהיא מגיעה לעבודה וזו תהיה גם הפתעה בישבילה וזה בטוח יעשה לה את היום! (בלונים,שלטים,פרח...) מקווה שעזרתי קצת תהני...

dj soul

New member
אז זהו שיש בעיה קטנה...

אין לנו שולחן, ואין לנו משרדים, אנחנו עובדות בנתב"ג. ואני לא מכירה כל כך טוב את החברות מעבודה, חשבתי באמת על הרעיון הזה, אבל אני לא מכירה את הטעם ואת הריח המועדף עליהן, במיוחד לא של הסגנית. תודה בכל אופן...

ShirShir

New member
מתנות לחברות קרובות-רחוקות..

מתנות לחברות לעבודה קרובות-רחוקות.. *אם אתן עובדות בנתב"ג כדיילות קרקע,אז אולי צעיף יפה או סיכה לצעיף? *סט איפור קט ושימושי. *ספרון טלפונים [למספרי הטל´ של הבנות]. *ספר קריאה. *ארנק/תיק איפור. *גרביים עם הדפס משעשע. *מחזיק מפתחות-בובה פרוותית לתלייה על התיק. *יומן שבועי קטן לתיק. מקווה שעזרתי..

Cuteguy

New member
כנס לסקס שופ ותגלה הרבה הפתעות :)

ואם ברצינות-אז ולי אפשר לקנות להן איזה צעצועים אם הן אוהבות את זה....הכוונה לצעצועים רכים....

למעלה