דחוף!!! קורות חיים...

roieal1

New member
דחוף!!! קורות חיים...

איך אני כותב קורות חיים? גלשתי לכל מני אתרים באינטרנט, שנתנו לי טיפים ונקודות לכתיבה נכונה, אבל לא נתנו לי דוגמה לטופס כזה. אני צריך לראות דוגמה בעיניים שלי. יש לך מושג איפה ברשת אני יכול למצוא מקום שגם נותן לראות טופס לדוגמא? אם לא, בבקשה תני לי את הדגשים שאת מכירה (מנסיון אני יודע שאת עושה את זה הכי טוב
) - מה לכתוב קודם, באיזה סדר (לא רק תאריכים, אלא גם נושאים כמו צבא, השכלה וכו´) תודה

קורות חיים

זה נורא פשוט. קודם חשוב מאוד להקפיד על רצף וסדר מסויים. להיות לקוני ועקבי. אתה לא צריך לספר את כל קורותייך אלא רק נקודות מפנה כמו-היכן נולדת, היכן למדת היסודי ובתיכון, באילו מקצועות הרחבת, חוגים שהשתתפת בהם ופרוייקטים שלקחת על עצמך בתקופה זו. שינויים בחייך כמו מעבר דירה וכו,, שקרו בתקופה זו, נסיעות לחול. היכן שרתתת בצבא, היכן עבדת אחרי השחרור, ולבסוף- קצת על עצמך- תחביבים, שאיפות, מטרות (אבל לא להגזים). המון בהצלחה!!!

roieal1

New member
קורות חיים

זה נראה כמו המון דברים לכתוב. בכל מני מקומות קראתי שדווקא אין מה לכתוב על חוגים, תחביבים, שאיפות, חו"ל וכו´, כל עוד זה לא קשור במישרין לעבודה...

קורות חיים

אין נוסח אחד שמוסכם על הכל, אבל יש קווים משותפים רבים לנוסחים השונים, ומעט מבחין. קורות החיים יכתבו וינוסחו אחרת על פי גיל ונסיון קודם בעבודה. כלומר אם מאחוריך כבר לדוגמא 10 שנות נסיון בתחום המקצועי שלך, הרי שאין טעם ומקום לציין עבודות שלא מהתחום המקצועי שעשית נניח כסטודנט. מאידך אם רק עתה סיימת לימודים ואין לך עדיין נסיון במקצועך יש בהחלט מקום לתת רקע של נסיון עבודה גם אם אינו בתחום. אני מצרף דוגמא של מבנה קורות חיים. הנתונים בו הם דימיוניים כמובן. למבנה המצורף ניתן להוסיף על פי שקול דעת ובהתאם לתפקיד ולמסגרת אליה פונים: - מטרה תעסוקתית: מעונין במשרה בה אוכל לפתח ולהתפתח בתחום ה... או לחילופין מעונין במשרה המציבה אתגרים ויזום בתחום ה... - מאמרים ופרסומים: מי שפירסמו מאמרים/ספרים מוסיפים את רשימת הפרסומים -חברות באגודות- למשל חבר בלשכת עורכי הדין. -פעולות התנדבותיות תחומי ענין- (תחביבים) כל אלה רשות ולא חובה כאמור בהתאם לנסיבות.

למעלה