דחוף עניין שפת C

דחוף עניין שפת C

יש למשהו מושג בשפת C דחוף אני צריך.... לא יודע איך לייצור גרפיקה.... אני צריך לייצור מסך ובתוך המסך עוד שתי מסכים קטנים... מישהו יכול לעזור???

שימוש בגרפיקה...

מה שרוצים ממני זה לייצור חלון על ידי שימוש בספריות גרפיקה.... בתוך החלון הזה אני אמור לייצור עןד שתי ריבועים קטנים.... ובתוך הריבועים להכניס עוד גרפיקה כמו משולש או משהו כזה.... מה אתה מציע?

zontar

New member
קבל תוכנית דוגמה ->

היא לא בדיוק מה שרצית (קצת יותר מסובכת)אבל תחטט בה ותמצא את מבוקשך. (יש לשנות את מסלול תקיית BGI כפי שהיא אצלך המחשב) שנה את הסיומת ל cpp.*

תודה רבה לך.....יש עוד בעיה....

תודה רבה לך עכשיו קיבלתי את התוכנית.... שאלה אחרת.... למה שאני מריץ תוכנית ב C גרפיקה והתוכנית מתקמפלת אבל שאני עושה RUN הוא לא מוצא את ספריית TCLASSS.BIN יש לך מושג? תודה

תיקון להודעה הקודמת.....

לגבי ההודעה הקודמת.... הוא מוציא לי הודעה שהוא לו מוצא את TCLASSS.LIB יש לך מושג מה זה? אני עובד על בורלנד 3 גרסת דוס.... תודה רבה לך

yair24

Member
כנס לאתר שלי...

יש שם תוכניות שמשתמשות בספריות של הגרפיקה במדור ההורדות משחק היריות ומשחק הלוח הם שני פרויקטים שעשיתי בבורלנד של דוס ויש בהם גרפיקה מה שכן כדי להריץ אותם צריך לדעת איך לסדר אותם בתור פרוייקט כי יש בהם די הרבה קבצים... יאיר תגיד לי אם הצלחת נ.ב. בכל מקרה יש לך בבורלנד דוגמאות ליצירת צורה ריבוע פוליגון וכדומה רק תחפש שם משהו כמו POLY או RECTANGLE דברים כאלה... מקווה שעזרתי יאיר

yair24

Member
ועוד משהו קטן

יש איזה משהו שאתה צריך לסמן בוי (V) בחלון האפשרויות משהו שקשור לגרפיקה זה נמצא ב OPTIONS LINKER LIBRARIES אתה צריך לסמן שם בX את GRAPHIC LIBRARY אצלי בלי הסימון הזה התוכניות הגרפיות לא עבדו... יאיר

zontar

New member
תגדיר את הנתיבים הנכונים ב-

בהגדרות של הקומפיילר

linuxius

New member
answer

well first of all go to the help session in borland c about graphics.h take an example program from there and learn how to initialize and get out graphics mode (hint initgraph(),closegraph()) than get the help about the rectangle function which allows you to draw a rectangular shape. if im not mistaken (i dont program for dos,...) there a fuction which creates a new logical window.

כולכם נהדרים...אבל....

אבל חברים יקירם מה בסך הכל ביקשתי....תוכנית שתצייר לי 2 ריבועים במסך....וואלה סיבכתם לי את החיים..... עזרה בבקשה? תודה....

למעלה