דחוף עזרה

דחוף עזרה

עכשיו קיבלתי טלפון מהגן של פז.פז מתלוננת על כאבי בטן,היא צריכה קקי אך מסרבת לעשות בחיתול.(לידיעתכן פז עושה רק בחיתול וגמולה מפיפי לגמרי.היא בת 31/2. היא ישבה על האסלה אך לא יצא.היאלא משתתפת בפעילות כמובן,ועוד מעט ארוחת צהריים ואותה מן הסתם היא לא תוכל לאכול. אייך לנהוג? ניסה הצוות לשבת איתה בשירותים הציעו לה ללא הרף חיתול בבית זה לא קורה כיוון שהיא מבקשת את החיתול ומקבלת.אין בעיה של עצירות. מה לומר לצוות לעשות,אני ממש אובדת עצות

אפרת_ח

New member
למה היא לא משתתפת בפעילות ובאוכל?

אם היא לא מפסיקה להתלונן על הכאבים, את צריכה לקחת אותה הביתה. אולי היא באמת "מפתחת" איזו מחלה. אבל עצירות זה לא מיום אחד.

לא הבנת.היא איננה חולה

היא אינה מוכנה לעשות קקי בגן בשום צורה. היא תעשה קקי אם אני בסביבתה המיידית ואך ורק בחיתול. הפיתרון המיידי והקל שאמא תבוא כל פעם אינו מציאותי לאף אחד מהצדדים

לאה_מ

New member
אז שוב - מה היה עד היום?

אם הבנתי נכון פז בת שלוש וחצי. אז זו בטח לא השנה הראשונה שלה בגן, אז איך היא עשתה קקי עד עכשיו בגן? אגב, עם עומר היתה לי בעיה קצת דומה כשהוא היה בגן טרום חובה. הוא לא רצה לעשות קקי בשרותים בגן, כי מסתבר שזה לא נראה לו מספיק נקי. בסופו של דבר, אחרי שהוא באמת היה מתאפק ימים שלמים וזה ממש לא היה לעניין, הגננות איפשרו לו לעשות קקי בשרותים שלהן, ושם כנראה נראה לו נקי יותר והוא הסכים, ובזה נפתרה הבעיה. אז אולי פז תעדיף לעשות בסיר או למשל בחוץ? היא כבר ילדה גדולה, אני חושבת שכדאי שתשאלי אותה בדיוק מה מפריע לה ומה היא חושבת שיכול לעזור לה לעשות קקי בגן.

פז מתחילת הגמילה עשתה בגנים אולי

5 פעמים.בשנה שעברה היא ההחליטה שהיא לא רוצה לעשות באסלה ,גם בבית וגם בגן,ורק בטיטול גם בגן וגם בבית. השנה נוסף העניין שהיא היתה עושה קקי פעם ביום באופן קבוע שעה אחריי שהיא חוזרת הביתה בטיטול בלבד ולא עזר שום דבר. ופתאום פעם אחת היא היתה צריכה בגן והיא ניסתה לשבת על האסלה והציעו לה חיתול וכלום לא יצא.היא כ"כ התאפקה שבסוף ברח לה בתחתונים. ואתמול התחיל להיות אותו תסריט בדיוק רק שלא ברח לה והיא סבלה עד אחה"צ

דסי אשר

New member
אולי היא קולטת שבגן

לא מקובל הפתרון שלה, שהיא עדיין עושה קקי בטיטול, ושם מצפים ממנה שתהייה בוגרת לגמרי. אולי מציעים לה טיטול אבל היא קולטת מסר כפול, ולכן מתאפקת עד לבית, ולכן כאשר קורה שינוי בזמן היציאה, המערכת הרגשית שלה בבעיה- היא עדיין לא בשלה לשירותים(מסיבות שלה)ובגן לא כל כך מקבלים את פתרון הטיטול. התקלה של הימים האחרונים באם הייתה מלווה בתגובה רגשית לא אמפטית, יכלה רק להחמיר את הקושי שלה. צריך לבדוק גם אתה וגם עם הגננת מה הקושי בדיוק בגן. דסי

דסי,תודה על ההתייחסות

בגן היא לא היחידה שעושה קקי רק בטיטול.והגננת היא נהדרת בתגובותיה. אני באמת יסביר לגננת שיש לפז רתיעה לעשות בגן,בכל צורה. לפי פז כששאלתי אותה מדוע אינה עושה בטיטול בגן,היא אמרה שזה בגלל שהיא לא מכירה אף מטפלת. נו באמת,היא הריי מכירה את כולן.

דסי אשר

New member
יש מכירה, ויש קשורה רגשית

אלה שני דברים שונים. האם ישנהמשהיא שהיא קשורה אליה רגשית ואתה תוכלו לעבוד? דסי

לאה_מ

New member
מה היה עד עכשיו?

היא לא עשתה אף פעם קקי בגן? כי אם בדרך כלל הכל בסדר ורק היום כואבת לה הבטן, אז אולי היא פשוט חולה, וכל הבלגאן סביב נושא הקקי לא ממש עושה לה טוב.

למעלה