דחוף עזרה

roler22

New member
דחוף עזרה

קניתי salomon thunder 2 והנעליים לוחצות לי מוות על הקרסוליים... זה לא אמור להיות ככה בהתחלה נכון? כי הבנתי שיש גרב זיכרון או משהו כזה...

נתן.ל

New member
הנעל המדוברת היא מאד קשה

וסביר להניח שבנסיעות הראשונות היא תלחץ על הרגל ולא תיהיה כל כך נוחה. זה טבעי. את יכולה להגיע לרוזן מינץ בתל אביב שם נתי יכול לחמם את הנעל ואז הגרב זכרון תשב יותר טוב על הרגל. שווה לנסות.

yoman321

New member
גרב זיכרון?

אפשר לקחת אותה למבחנים? לי תמיד היתה גרב שליפים
סתם סתם... כן יש משהו כזה.. אבל לוקח לנעל ה-מ-ו-ן זמן לקבל את הצורה של הרגל (בגלל זה מומלץ לא לתת לאף אחד אחר אף פעם למדוד את הרולרס שלך) גם חשוב מאוד שהרולרס יהיה בדיוק במידה

yoman321

New member
../images/Emo46.gif

אבל יש לך בכלל K2 ו"K2 זה חרא של רולר" |אייקון של יוניקודר| חוץ מזה אם מישהו יבקש ממישהו זה אתה ממני
(מוגמה
)

m666s

New member
מגינים- במסגרת העזרות הדחופות!

איפה משיגים מגינים שנראים טוב ואיזה מגינים מומלצים? אני מירושלים יש לי רולרס ובאסה לנסוע כאן עם כל העליות אז הם סתם שוכבים לי בצד מחכים ליחס, אז הגיע הזמן להוציא אותם לסיבוב, אבל אין לי מגינים מכיוון שבמגה ספורט בירושלים היו רק כאלה מכוערים מפלסטיק שמיועדים לילדים בני 13 ולא לבחורה בת 21, המלצותיכם בבקשה איפה ואיזה תודה

נתן.ל

New member
המלצה שלי

לקנות מגינים של K2 או של רולרבלייד או של PowerSlide מגנים של סלומון כמו שמוכרים במגה הם פחות טובים. זו רק דעה אישית שלי. נסי להשיג מגנים בכל חנות ספורט המוכרת רולרים.

m666s

New member
אני לא כל כך מכירה חנויות כאלה

יש לך המלצה על חנות בירושלים או בת"א ואם כבר, התחלתי לקרוא באתר הרולר הישראלי אני רואה שיש מלא קבוצות וכלמני הדכות למתחילים אין לי מושג עד כמה אני קראת מתחילה כי אני דוקא נוסעת טוב אולי קצת זקוקה לאימוני עצירה האם מומלץ לי קודם ללמוד קצת או שאין בעיה לקפוץ ישר למים עמוקים ולהצטרף לקבוצה, מכיון שאני ירושלמית, לאיזה קבוצה אתה ממליץ לי להצטרף?

נתן.ל

New member
אם את כבר יודעת להחליק

אני ממליץ לך להצטרף לקבוצת המתחילים של לאון, שם לומדים עצירה מתקדמת(סנו פלואו, הוקי סטופ וכו') בד"כ הקבוצה מתאספת בימי חמישי בשמונה בערב היום, חד פעמי, זה מתקיים ביום רביעי(רק היום). אם את לא שולטת בעצירה במעצור עדיין את מוזמנת להצטרף לקבוצת טרום מתחילים של ג'ו בימי רביעי בספורטק בשמונה בערב(משבוע הבא). חנויות בתל אביב יש מלא מגה ספורט ספורט וורטהיימר רוזן מינץ אטלנטיס(רמת גן) קרייזי רולר(הרצליה)

למעלה