דחוף עזרה !!!

hindeer

New member
דחוף עזרה !!!

איפה יש חומוסייה טובה באיזור המרכז??? האם רוני פול ביפו פתוח בשישי?

liti

New member
אני לא קניינית גדולה של חומוס,

אבל אם כבר אז בדרך כלל קונה באווזי ליד הבית. בעבר פורסמו פה המלצות מעולות על חומוס גבעתיים - שלטעמי מעולה- אבל אני לא יודעת איפה זה והאם זה פתוח. לגבי יפו- סורי, לא יודעת.

גוז

New member
קלבוני ביפו -

אבל גם... אוף... ברח לי השם של עוד מקום מ-צ-ו-י-ן ביפו! אוף!!!

SigurRos

New member
צריכה ../images/Emo184.gif ?../images/Emo6.gif

קודם כל נא להרגע.נשמי נשימות ארוכות.יפה..וחוזר חלילה..כל הכבוד... יקירתי המהנדסת, כמעט גרמת לי לשבץ בדחיפותך הנוירוטית הבהולה..הכל בסדר?! שחלילה לא תזדקקי לקרדיולוג לא עלינו רחמנא ליצלן.... בכל אופן,אחרי שהחזרנו את הדופק שלך למצבו השפוי,הרשי לי להמליץ לך מסעדת עלי קראוון ביפו.חומוסיה משובחת ואותנטית{נטולת צ'יפס,סלטים ושאר ירקות.מסתפקת בחומוס,משאוושה,מסבאחה ופול+בצל וזהו!!!}.נמצאת בפינת הרחובות יהודה הימית ו-{שכחתי}..אך כל בר דעת המכבד עצמו בנבכי יפו וסמטאותיה יכיר את המסעדה.הצרה היא שהמסעדה נסגרת בצהרי היום אז אינני יודע אם זה רלבנטי לגביך, מה גם שייתכן מאד שכיוון שהבעלים הוא מוסלמי כי אז ביום שישי הוא סגור מפאת קדושתו למוסלמים ובערבית "יום אלג'ומעה". מה שכן,אני יכול להמליץ לך על אחלה חומוס בקסבה של חברון...מעוניינת?!

SigurRos

New member
אההה נזכרתי../images/Emo26.gif

יש כמובן את "חומוס אשכרה" ו"חומוס נטו" בת"א שהם לא רעים בכלל ופתוחים כל הלילה כולל יום שישי... בון אפטיט

למעלה