דחוף עזרה

דחוף עזרה

אני כבר רוצה לשכב עם החבר שלי ואני ממש מפחדת ובזמן האחרון התחלתי יותר להפתח והדבר שלו לא נכנס לשלי זה כואב לי ואני מפחדת אולי איבר המין שלי קטן מידי ? ניסיתי עם קונדום הייתי חרמנית וזה פשוט לא נכנס כואב לי גם אם מכניסים לי רק 2 אצבעות מה לעשות ?

אולי את עוד לא ממש מוכנה...

הרבה פעמים כשאנחנו לחוצים הגוף שלנו מגיב בהתאם. הוא לא מאפשר לנו להיות נינוחים ושלווים. אולי הגוף שלך אומר לך לקחת את הדברים יותר לאט להתחיל לקחת גלולות לא לתכנן תאריך שחייבים לעשות את זה בו בפעם הראשונה להיות יותר קשובה לצרכים שלך מה כולל הרפרטואר שלכם עד היום? מה עושה לך נעים? האם את סומכת עליו? כמה זמן אתם יחד? בני כמה אתם?

xxxwoman

New member
עזרה

חמודה בהתחלה זה אכן כואב יש חומר נוזלי הנקרא סיכה וגינאלית זה בהחלט יכול לעזור לך את יכולה לקנות את הנוזל שמרכך ומחליק ללא כאב בבתי מרקחת או ברשתות הפארם למינהם כך גם יש סיכוי שתהני אני בת 40 ומשתמשת בזה

xxxwoman

New member
עזרה

חמודה בהתחלה זה אכן כואב יש חומר נוזלי הנקרא סיכה וגינאלית זה בהחלט יכול לעזור לך את יכולה לקנות את הנוזל שמרכך ומחליק ללא כאב בבתי מרקחת או ברשתות הפארם למינהם כך גם יש סיכוי שתהני אני בת 40 ומשתמשת בזה

MushMush9

New member
תנסי חומר סיכה

ישנם חומרי סיכה מעולים שיכולים לעזור לך להחדרה יותר חלקה ונעימה. בנוסף, יתכן ואת צריכה החדרה הדרגתית - לעלות בעובי. תנסי לבקש מחבר שלך שקודם תתחילו עם החדרת אצבעות, או לחילופין תקנו ביחד ויברטור לאישה בעל עובי שמתאים יותר בשבילך.

למעלה