אממ... לא הבנת
אני לא מדריך... אבל אם הייתי, אז לא הייתי נותן עונשים כי זה פשוט דפוק, מה אני אמא שלהם? אבל אם הייתי חייב אז הייתי מוצא משהו מקורי יותר ולא דברים דפוקים כמו זה אבל מה שבטוח זה שלא הייתי נותן לשוחר לעשות סיכום על כל דבר שהוא אני רק רוצה שתדעו, שעכשיו אחרי שזה כבר השנה החמישית שלי בטכני אני יודע איך זה עובד
יש מדריכים שמשחקים אותה ראש קטן, והם בסדר כי אם נגיד אתה עובר באדום או משהו כזה אז לא אכפת להם... זה סוגי המדריכים הכי טובים ואני בהחלט הייתי מוכן להיות אחד כזה
יש את המדריכים שהמדריכים האחרים אפילו צוחקים עליהם (באמת שיש כאלה) שלא משחקים אותה ראש קטן אלא יש להם ראש קטן, לא כדאי להיות הקורס של מדריך כזה כי יסנג'רו את הקורס הזה הרבה ואממ... תקלה
והסוג שאני הכי שונא, זה המדריכים עם ראש מאוד גדול! שכאילו לוקחים אישית דברים כמו לעבור באדום או להבריז ממשהו ספציפי... הם מרגישים כאילו חרב עליהם עולמם ושאכזבתם אותם ברמות... המדריכים האלה הם או מורעלי צבא שאם הם יראו אתכם לא מדוגמים הולכים ברחוב הם יקבלו התקף לב או אנשים מאוד רגישים שכל דבר הכי קטן רואים כשקר ובגידה וחוסר אמון המדריכים שקוראים את זה: תעברו על מה שכתבתי ותשאלו את עצמכם לאיזה מדריך אתם מסווגים, והאם שכחתי עוד סוג מיוחד של מדריכים