דחוף עזרה למחר

דחוף עזרה למחר

האם יש באחד האתרים רשימה של ככלי התנהגות בכיתה ?[ ואם לא , אשמח אם תעזרו לי !!

dogli3

New member
WTF?!

זה עונש שקיבלת? LOL! יצירתיים החבר'ה מהטכני.. איזה עונשים..

די רותם לא יפה

על מי אני עובד?????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (שזה בקיצור LOL) זה העונש??? אני לא מאמין!!! אם אני שוחר בטכני (משהו שלא יקרה בחיים) העונשים שלי יהיו הרבה יותר מקוריים לא שהייתי מדריך דפקן, כי אני לא כזה... אבל במקרים קיצוניים... רגע... אני סוטה מהנושא... בחזרה לשיחתינו מי המדריך ה"לא נבון במיוחד" שנתן לך את העונש הזה??? אתם קולטים שהם בסך הכל אנשים בסדיר שמשעמם להם ואין להם משהו יותר טוב לעשות בחמד"ר? מה נסגר עם העולם הזה???

murzik3591

New member
אתם לא חושבים נכון, יש מצב שהמדריך

הנ"ל מאד נבון. אולי הוא לא יודע את הכללים ועל ידי כך בעצם מנסה להשיג מידע.

dogli3

New member
זה כל כך נכון..

אחד המק"סים מהצוות שממונה עליי נתן לחניך שלו עונש על דבר שלא קשור לעולם בכלל! אותו חניך קילל את המורה אז המק"ס ביקש ממנו לכתוב את ההמנון המלא (זה עם ה-9 בתים) על בריסטולים
ובכיתה שלי לפחות 5 ילדים כתבו סיכום על "כבוד האדם" או "למה לא מדברים בשיעור?".. אבל אלה עונשים שקשורים למעשה אז זה נסלח.

FilthyVal

New member
חחחחחח

אני מפחדת לשאול איזה עונשים אתה נתת לשוחרים שלך....

אממ... לא הבנת

אני לא מדריך... אבל אם הייתי, אז לא הייתי נותן עונשים כי זה פשוט דפוק, מה אני אמא שלהם? אבל אם הייתי חייב אז הייתי מוצא משהו מקורי יותר ולא דברים דפוקים כמו זה אבל מה שבטוח זה שלא הייתי נותן לשוחר לעשות סיכום על כל דבר שהוא אני רק רוצה שתדעו, שעכשיו אחרי שזה כבר השנה החמישית שלי בטכני אני יודע איך זה עובד
יש מדריכים שמשחקים אותה ראש קטן, והם בסדר כי אם נגיד אתה עובר באדום או משהו כזה אז לא אכפת להם... זה סוגי המדריכים הכי טובים ואני בהחלט הייתי מוכן להיות אחד כזה
יש את המדריכים שהמדריכים האחרים אפילו צוחקים עליהם (באמת שיש כאלה) שלא משחקים אותה ראש קטן אלא יש להם ראש קטן, לא כדאי להיות הקורס של מדריך כזה כי יסנג'רו את הקורס הזה הרבה ואממ... תקלה
והסוג שאני הכי שונא, זה המדריכים עם ראש מאוד גדול! שכאילו לוקחים אישית דברים כמו לעבור באדום או להבריז ממשהו ספציפי... הם מרגישים כאילו חרב עליהם עולמם ושאכזבתם אותם ברמות... המדריכים האלה הם או מורעלי צבא שאם הם יראו אתכם לא מדוגמים הולכים ברחוב הם יקבלו התקף לב או אנשים מאוד רגישים שכל דבר הכי קטן רואים כשקר ובגידה וחוסר אמון המדריכים שקוראים את זה: תעברו על מה שכתבתי ותשאלו את עצמכם לאיזה מדריך אתם מסווגים, והאם שכחתי עוד סוג מיוחד של מדריכים

Flash Button

New member
אני כבר יודע איזה סיווג המדריכה שלי

תקבל..
השלישי. ציטוט שלה, כאשר איחרתי בחמש דקות לשיעור: "עכשיו אתה מאחר לכיתה, מחר אתה תאחר לטפל במטוס" ואני אומר לעצמי: מה הפאקינג קשר?!?!?!?!?!?!

כן המשפט הזה ידוע

זה... אם אתה משקר או משהו כזה, אז היא תגיד לך פעם הבאה אתה תשקר שהמטוס מוכן להמראה מכיר את זה חוויתי על בשרי הם כל הזמן מקשרים דברים שקשורים לחיל האויר וכל זה... כאילו מלמדים אותם בקורס הדרכה?

Flash Button

New member
זה פשוט טימטום

בגלל שהבוקר הזה היו פקקים בדרך, אז בעוד כמה שנים יהיו לי פקקים בדרך מהחדר לבונקר של המטוס דיי, הדם שלי על ספידים מרוב טמטום.

Flash Button

New member
נביא שכמותך..

חבר שלי אמר לה, אז היא אמרה לו קח אוטובוס לפני, ואז הוא קטל אותה - אין אוטובוס לפני!!!!!!!!!!!! חעעע זה היה כזה קורע, לא היה לה מה להגיד.

murzik3591

New member
חחחחחח... אני הכי אוהב את אלה...../images/Emo6.gif

בעוד הרבה שנים הם יכולים להגיד בכבוד שהם עשו צבא ושירתו את המדינה, נלחמו והשליטו סדר & לימדו דרך ארץ במשפטי מחץ מטורפים כמו זה שכתבת.

FilthyVal

New member
המדריך שלי

המדריך שלי הוא בין הסוג הראשון לאחרון... הייתי מעדיפה שיהיה ראשון.

למעלה