דחוף עזרה לחברה

דחוף עזרה לחברה

שלום הפנו אותי אלייכם מאתר שעושק גם בהפרעות אכילה ורציתי לקבל עצה, אז יש לי חברה שממש חשובה לי שהייתה במשקל עודף וליפניי שנה ניכנסה להפרעות אכילה היא הייתה מרעיבה את עצמה ברמה שהייתה חולמת בלילה על אוכל היום היא הורידה מעל 25 קילו ובהתחלה הייתי בטוחה שעבר לה כל ההפרעות אבל גיליתי שלא היא עדיין מקיאה כל פעם ובקושי אוכלת ןכואב לי נורא ליראות אותה ככה אמא שלה מודעת להפרעות אך לא עושה עיניין חושהת שהכל תקין.. לחברה הזאת יש מורה שמשכנעת אותה ללכת לטיפול אך הילדה לא רוצה היא לא רוצה שידחפו לה אוכל בכח למרות שהסברתי לה שרק יעזרו לה.. הילדה הזאת ממש חשובה לי ןכל פעם שהיא אומרת לי "באלי להקיא" אני אוכלת את עצמי בפנים ויודעת שלא משנה מה אני יגיד היא לא תפסיק להקיא ואני ממש אשמח לעצה ממכם מנ לעשות איך לעזור לה ואיך לגרום לה ללכת לטיפול..

levshavur

New member
טריגר מעליי!!!

אלינור שלום,
אני מאוד מעריכה את הדאגה שלך לחברה.. אני חושבת שהדבר הראשון זה קודם כל לתת לה להרגיש שהיחא רצויה ושאכפת לך ממנה ושיש לה מקום שהיא תוכל לשתף בו (אתך) . לדעתי את יכולה בעדינות לנסות ולהסביר לא ללחוץ בתקווה שהיא תבין בשלב מסוים שהיא צריכה עזרה.
אני כרגע עייפה מאוד ולכן קשה לי לכתוב מעבר לזה...
דבר אחד שחשוב לי להעיר זה שלא מציינים משקלים בהודעות וזה בניגוד לתקנון הפורום. מדיי פעם יש תקלות טכניות עם מנגנון ניטור ההודעות וכך לא יכולתי לכתוב לך מראש שזה בניגוד לתקנון ושתתקני לפני שאת שולחת....
לבשה.

למעלה