דחוף עזרה בבקשה.

hofesh9

New member
דחוף עזרה בבקשה.

שלום לכולם אני לא רוסי ולא ממש מבין במוזיקה רוסית אבל אני צריך עזרה. אני צריך המלצות על 5-7 להיטי דאנס חדשים ברוסית. מוזיקת דאנס צעירה בסגנון של VALERIYA I STAS PEXA - TYI GRUSTISH. תודה מראש.

i v g y

New member
ולמה לא? אני אישית לא אוהב עד דוחה

אז אני יכול להגיד איכס זה לא אומר שככה חושבים אחרים. זאת הדיעה שלי

ice 007

New member
מוזיקה

זה יצריה..זה כמו שלא אומרים איכס על אוכל... חוצמזה על טעם ועל ריח אין מה להתווכח זה שאתה לא אוהב זה לא אומר שזה איכס

i v g y

New member
בשבילי זה איכס כי דוחה אותי לשמוע

אותו דבר שאני כן יכול להגיד איכס על אוכל שדוחה אותי מה אנחנו גנון פה? אסור להגיד איכס על אוכל? נו באמת

ice 007

New member
עזוב אחי אתה לא מבין על מה אני מדבר

חבל להתווכח ... כי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח

i v g y

New member
ברור שאין מה להתווכח

פעם הבאה אפשר בלי אחי? לא אוהב תמילה הזאת רק למה אתה תקבע לי על מה להגיד איכס ועל מה לא?

ice 007

New member
אני רואה שאתה מחפש ויכוח

לא תודה....! שיהיה לך יום טוב!

i v g y

New member
מי מחפש?

אני רק לא מבין למה אתה אומר לי אל תגיד איכס אני אגיד מה שאני רוצה

ice 007

New member
טוב התאפקתי אבל לא הצלחתי...

תקשיב הרי רואים בהודעות האחרונות שאתה מחפש להתווכח ואני לא באתי להתווכח איתך... סבבה? אני לא אמרתי אל תגיד לא אמרתי לך בכלל מה להגיד(שים לב בהודעות שלי תקרא אותם ..לפני שאתה סתם מתלהם לי פה). אמרתי שלא אומרים איכס על מוזיקה...מצדי אתה יכול להגיד מה שאתה רוצה אותי זה לא מעניין ,אבל אם אתה אחד שאוהב מוזיקה ומעריך מוזיקה אז אולי אתה יודע שלא אומרים איכס על מוזיקה.... תגיד מה שאתה רוצה איך שאתה רוצה ואיפה שאתה רוצה ...כי בסופו של דבר זה הרעיון של חופש הביטוי...

i v g y

New member
אוקיי טעות שלי היתה

משום מה חשבתי שכתבת אל תגיד ובקשר למוזיקה אז אני מעריך ושומע מוזיקה אבל יש מוזיקה באמת דוחה לפי דעתי אז עליה אני בכיף יכול להגיד איכס וזה לא קשור לזה שאני לא מעריך

נכון שמוזיקה זה הדבר הכי מדהים

בעולם ועל ריח והטעם לא המתווכים אבל יש אומנים שאיאפשר להחשיב אותם למוזיקה כמו מזרחית למשל=\ משינה אני לא סובלת אבל היא באמת נחשבת ללהקה ענקית בישראל אז על ריח והטעם=) העיקר שהמוזיקה עושה טוב לאנשים=)

Kingeh

New member
אוקיי.

אני שונא מזרחית מובהק.. ובכל זאת את לא יכולה להגיד שמזרחית זה לא מוזיקה. המזרחית מגעילה לדעתי בגלל סגנון השירה והמילים שחוזרות על עצמן שוב ושוב בכל שיר ושיר. אבל המוזיקה שהם מנגנים מתנגנת על המון סוגים שונים ומגוונים של כלים ועל זה דווקא אני מעריך אותם. למשל אחת הלהקות האהובות עליי היא SOAD ויש להם פה ושם יסודות מזרחיים בשירים.. מוזיקה זה דבר שמישהו מלחין, וכדי להלחין אתה צריך להשקיע ולדעתי, לא משנה איך זה נשמע בסוף, ממש לא חייבים לאהוב, אבל לפחות להעריך טיפה. בגלל זה אני מקבל את כל סוגי המוזיקה כמוזיקה. אגב, אם כבר מדברים, לדעתי כל מה שקשור בטראנסים וטראקים אינו מוזיקה. כי ברוב המקרים לא משלבים בהם כלים אלא משתמשים במחשב, ולדעתי לעשות מוזיקה מקולות ממוחשבים זה Lame... אבל גם את זה אני מקבל כמוזיקה כי יש אנשים שעובדים קשה כדי ליצור את זה. ודבר אחרון לגביי משינה. אני מאוד אוהב את הלהקה. הייתי בהמון הופעות של המון להקות וזמרים וזמרות ואני אומר שכיום בארץ אין להקה שמופיעה בצורה סוחפת, מלהיבה, מדהימה ומשלהבת כמו משינה. היחיד שאולי אפשר להגיד שקרוב לרמת פרפורמה כמו שהם נותנים זה שלמה ארצי שהופעות שלו תמיד מומלצות לכולם.

ice 007

New member
לא כ"כ מסכים...

כי לאנשים שבאים מארצות המזרח זו התרבות שלהם והמוזיקה... אני אישית גם לא אוהב מוזיקה מזרחית...אבל אני מאוד מכבד אותה ואני לא אגיד עליה איכס...וגם אם תקשיבי לשירים של זוהר ארגוב אב המוזיקה המזרחית כמו בדד,והפרח בגני...תראי שהמוזיקה הזו מבטא המון כאב ורגשות אחרים ולכן אי אפשר להגיד שזו מוזיקה ואף יותר מוזיקה מכל להקת פופ שזורקת סתם מילים אשר אין להם משמעות ורק קצב

למעלה