אוקיי.
אני שונא מזרחית מובהק.. ובכל זאת את לא יכולה להגיד שמזרחית זה לא מוזיקה. המזרחית מגעילה לדעתי בגלל סגנון השירה והמילים שחוזרות על עצמן שוב ושוב בכל שיר ושיר. אבל המוזיקה שהם מנגנים מתנגנת על המון סוגים שונים ומגוונים של כלים ועל זה דווקא אני מעריך אותם. למשל אחת הלהקות האהובות עליי היא SOAD ויש להם פה ושם יסודות מזרחיים בשירים.. מוזיקה זה דבר שמישהו מלחין, וכדי להלחין אתה צריך להשקיע ולדעתי, לא משנה איך זה נשמע בסוף, ממש לא חייבים לאהוב, אבל לפחות להעריך טיפה. בגלל זה אני מקבל את כל סוגי המוזיקה כמוזיקה. אגב, אם כבר מדברים, לדעתי כל מה שקשור בטראנסים וטראקים אינו מוזיקה. כי ברוב המקרים לא משלבים בהם כלים אלא משתמשים במחשב, ולדעתי לעשות מוזיקה מקולות ממוחשבים זה Lame... אבל גם את זה אני מקבל כמוזיקה כי יש אנשים שעובדים קשה כדי ליצור את זה. ודבר אחרון לגביי משינה. אני מאוד אוהב את הלהקה. הייתי בהמון הופעות של המון להקות וזמרים וזמרות ואני אומר שכיום בארץ אין להקה שמופיעה בצורה סוחפת, מלהיבה, מדהימה ומשלהבת כמו משינה. היחיד שאולי אפשר להגיד שקרוב לרמת פרפורמה כמו שהם נותנים זה שלמה ארצי שהופעות שלו תמיד מומלצות לכולם.