דחוף!! סטרפסילס בהריון??

טאקית24

New member
דחוף!! סטרפסילס בהריון??../images/Emo206.gif

היי בנות, לצערי אני מעוכה במצב סמרטוט, חזרתי מהעבודה עם כאב גרון קל , הלכתי לנוח והתעוררתי עם כאב גרון כבד, מלא ליחה וחום לא גבוה מדי.. אקמול לקחתי, הבנתי שמותר, אך לא מצאתי מידע לגבי סטרפסילס אם מותר.. מרגישה זוועה, והבאסה היא שהתחלתי מקום עבודה חדש רק לפני שבוע ולא נעים להבריז.. אבל לא מסוגלת לדבר.. אודה לתשובות מהירות ואם יש לכן רעיונות איך לצאת מזה מהר, ואל תגידו לי דבש עם בצל, יש לי טראומה מזה, אמא שלי הכריחה אותי לשתות את זה לפני כמה שנים.. אוףףףףף יש לי בחילה מגעילה.. סליחה על הקיטורים, אני על הפנים.. שבוע 11 ד"א...

פנדונת

New member
אוי........מתוקה שלי,

בדקתי לך באתר הזה, בקשר להריון כתוב:אין מידע בנושא. זאת אומרת שלא בדקו את זה. תכנסי לאתר ותראי, וסתם כך הוא שימושי. תשתי תה קמומיל, הוא עוזר וגם הטעם שלו נחמד מאוד, והעיקר תרגישי טוב ומהר!

כן

קחי את זה שכתוב עליו סטרפסילס עם ויטמין C מאה מ"ג. לא את האלה עם הטעמים ולא סטרפסילס פלוס. לפי רוקח ותיק שאני סומכת עליו מאוד זה מה שהכי בטוח לשימוש, ואל תחרגי מהמינון המומלץ.

אופירהק

New member
עד כמה שאני יודעת

סטרפסילס לא מומלץ בהריון. כמו גם כל המוצרי צינון / שיעול למינהם שאאל"ט אין איתם בעיה משבוע 28-29

choopi3

New member
ביטוי שגור בפורומים

- קיצור של: אם אני לא טועה

טאקית24

New member
תודה, לקחתי וזה הקל...

אני עם חום, שילשולים, ומקודם הקאתי את כל מה ששתיתי מאתמול בצהריים... מרגישה זוועה... החום נשאר גבוה.. אולי אלך למוקד בערב. עם בחילות נוראיות!!!! שונאת להיות חולה!!!!

אוויי בובה איזה באסה

תרגישי טוב ממי ובאמת תלכי למוקד חבל שסתם תסבלי בבית בלי טיפול מתאים

משהו שתמיד טוב שיש - מרכז טרטוגני

היי לכולם, ישנו מרכז שנקרה מרכז טרטוגני. יש להם מענה טלפוני - הם נותנים מידע כללי לגבי תרופות שונות. אני השתמשתי בהם כשיצא לי הרפס בשפתיים (שלמעלה) ורציתי לדעת אם מותר לקחת זובירקס. אז תרשמו לעצמכם טלפון: 02-6243669

כן מותר אבל...

הם שאלו אותי באיזה שבוע אני (אני חושבת שהייתי ב- 10 אבל אני לא בטוחה). מקסימום אם תצטרכי - תתקשרי אליהם - הכי בטוח

למעלה