דחוף - נא לא לחכות!

SaintJohn

New member
דחוף - נא לא לחכות!

תדליקו בבקשה את הרדיו על גלגל"צ (91.8 FM) בתכנית "הבחירות" שמשודרת עכשיו עד השעה 16:00. יש להם דו-קרב כל יום בין 2 אמנים והיום הדו-קרב הוא בין אירוסמית' לבון ג'ובי. אסור לפרסם מספרי טלפון בתפוז, אבל לכל אורך התכנית מזכירים את הדו-קרב ואת מס' הטלפון להצבעה. ישמיעו 3 שירים ברצף של האמן המנצח עד השעה 16:00. אז כולם לרדיו - ואירוסמית' לשלטון! אגב, אני מצביע 3 פעמים נפרדות. ואתם?

AeroTom

New member
אני כבר בדרך ל-10

והאצבעות עוד נטויות כמובן... זה נתן לי תעסוקה לצהריים משמימות... Go Aero!

AeroTom

New member
והימור שלי איזה יבחרו:

אם כמובן אנחנו ננצח לפי דעתי גלגל"צ ישימו את: Cryin Jaded Livin' on the edge רק הימור שלי...

Xboy123

New member
אלה מהשירים האהובים עליי במקרה...

יש בעיה עם זה???????? אם ישימו את Crazy אני אשתגע! cuz it drives me crazy!!!

AeroTom

New member
ניצחנו!!!

וקיבלת את Crazy...

AeroTom

New member
ולא פגעתי באף ניחוש...../images/Emo3.gif

שכחתי שגלגל"צ כמובן יבחרו גם ב-IDWTMAT... לא יכלו לשים את Baby?...לא יפה... אבל נוותר להם,העיקר שניצחנו.

Xboy123

New member
יאאא!!!!!!!! אין לך מושג!

היה לי צמרמורת בכל הגוף! הייתי בטוח במאה אחוז שישימו את השיר הזה... איזו התרגשות יאייייי

rocket

New member
וכמובן מי נדפק ?

אנשי באר שבע שלא קולטים גלגלץ :(

בינג

New member
ישש זכינו ../images/Emo13.gif

אבל גם אכזבה, הנה השירים שעלו: Crazy Walk This Way with Run D.M.C I Don't Wanna Miss A Thing ציפיתי לשירים יותר טובים...כאילו WALK THIS WAY אחלה שיר, אבל אני לא כ"כ אוהב את הגרסאת הזאת שבקושי שומעים את סטיבן שר. IDWMAT היה כבר יותר מדי צפוי

AeRo NaLa

New member
דבר ראשון : ניצחנו../images/Emo70.gif

דבר שני... איזו גרסה מוזרה ל-WTW

Xboy123

New member
חח נכון נאלה כי זה במקרה ...

גרסת רוק-ראפ עם D-M-C כאילו?

SaintJohn

New member
הפתעתם אותי

ציפיתי ליותר כבוד לגרסה הזאת של WTW. אתם חייבים לזכור שבלי ראן די-אם-סי אירוסמית' לא היו מגיעים למה שהם היום. זה השפיע עמוקות גם על ההכרה באירוסמית' ועל ההצלחה שלהם ובנוסף זה עשה תפנית היסטורית בסצנת המוזיקה השחורה באותן שנים. אירו עדיין היו מוציאים את PV ואת PUMP בלי קשר לראן די-אם-סי, אבל לדעתי האלבומים הללו "רכבו" על גלי ההצלחה של WTW, ובזכות זה האלבומים הצליחו והפכו את אירוסמית' למעצמה.

Xboy123

New member
סליחה?!?!!?!?!?!

אל תופתע שזה היה צפוי! אלה שירים מדהימים!!!! ונכון גם אני לא אוהב את הגירסה של הראפ....

למעלה