דחוף - מיקרולט

N e s y a

New member
דחוף - מיקרולט

קניתי את המיקרולט בחוסר בררה... שום דבר אחר לא עוזר! קראתי את הפרוספקט, וכתוב שם שלא מומלץ לנשים בהריון. אז מותר או אסור להשתמש?

על כל תרופה רשום שאסור בהריון

זה קטע דבילי שכזה. ברור שמותר להשתמש במיקרולט. נותנים את זה בבת החולים לכל אישה לפני לידה . השאלה באיזה שבוע את ...אולי זה מזרז לידה? אין לי מושג .

N e s y a

New member
שבוע 7

והאנדומטרין עשה לי סתימת מעיים.....

חלושקית

New member
מותר

השתמשתי בגליצרין, מיקרולט וגם חוקן מים, זה בסה"כ שוטף ומרכך את מעי הגס ומערכת העיכול מה שלא קשור בכלל לרחם ולעובר.

N e s y a

New member
ניסיתי מיקרולט פעם ראשונה

נרות גליצרין בפעם השניה בהפרש של שבוע כבר לא עבדו עליי! עברתי לחוקנים מחוסר בררה... אין ספק שנרות האנדומטרין תורמים לחגיגה. סבלתי מעצירויות בעבר הרחוק ואני לא מאמינה שחזרתי לדברים האלה... מזל שהנרות האלו ייפסקו מתישהו בקרוב ואז אולי יהיה שיפור!

mom27

New member
ממליצה לך לשאול רופא

אם רשום שלא מומלץ לנשים בהריון אז יש סיבה לכך.

ממליצה לך לקחת אקטיפרין

זה כדורים של ברזל + חומצה פולית שלוקחים בהריון. כנראה שתצטרכי לקחת ברזל רק בשלב מאוחר יותר אבל אם את סובלת מעצירות זה ממש ממש יעזור לך!!!

N e s y a

New member
תודה נראה לי שיתנו לי כבר ברזל

יצא לי המוגלובין נמוך בבדיקות דם. אני אבדוק את הברזל הזזה, תודה! למרות שנראה לי שזה מהאנדומטרין....

תבקשי ספציפית אקטיפרין

כי רוב הסיכויים שיציעו לך משהו אחר. והאחרים עושים עצירות.... בהצלחה!! ושיעבור בקלות

כדאי לשאול רופא...

ולא להסתמך על מה שכתוב בפורום... (בלי לזלזל בנשות הפורום כמובן
)

netaw23

New member
המכון הטרטולוגי - הגורם הכי מוסמך לענות לך

תתקשרי למכון הטרטולוגי של משרד הבריאות. 02-6243669,02-6243663 התפקיד שלהם זה בדיוק לתת מענה לנשים בהריון לגבי תרופות שמותר/אסור לקחת. הם מאוד נחמדים, רק קחי בחשבון זמן המתנה ארוך עד שעונים (עם הרבה תקליטי מעליות ברגע..)... לא הייתי סומכת על אף גורם אחר. וכמו שכתבו, על כל תרופה כתוב שאסור לקחת בהריון / ללא ייעוץ של רופא. זה סוג של כיסוי תחת... תלכי לפי מה שאומרים לך במכון הטרטולוגי

למעלה