דחוף!!! מזונות ילד

michaela6

New member
דחוף!!! מזונות ילד

שלום,
אני ובן זוגי נפרדנו, מעולם לא נישאנו ומעולם לא חיינו יחד.
יש לנו ילד בן חצי שנה, דרשתי מזונות ילד בסך 2500 שח כולל מדור.
והשתתפות ב-50% מהוצאות חריגות, מעון וכו'.
מניסיונכם, האם דרשתי יותר מדי? האם בימ"ש יפסוק לו פחות?
בן זוגי מרוויח שכר של 13,000 ברוטו בחודש.
תודה רבה על ההתייחסות.

יד לאשה

New member
ברור שזה תלוי בעוד פרמטרים

אבל בד"כ כ- 2000 הוא הסטנדרט, כולל מדור.
יש סיכוי לא קטן שבית המשפט יאשר את בקשתך.
מצד שני, זכותך לבקש מה שבא לך. יאשרו - יופי. לא יאשרו - תיכנסו למו"מ שוב.
מה אכפת לך אם מישהו חושב שדרשת יותר מדי?

במקום יד ימין ציטוט "תדרשי מה בא לך מה איכפת

מקסימום לא יאשרו,,,,," תגידי אם עצות כאלה
מי צריך גברים ציטוט נוסף משיר השירים
"תסחטי אותו בלבלי אותו כמו שבילבלת אותי"
מקסמום הסמרטוט יצהיב.

היתקליף

New member
לי זה נראה ממש גבוה

חצי ממעון זה עוד 1500, לא? ומה זה "וכו"? זה יכול להיות כל מיני דברים, ובקלות יכול להגיע ל-1000.
אבל כמו שנאמר מעלי, לתבוע סכומים מותר. אפילו מקובל לתבוע הרבה יותר ממה שמצפים לקבל.

בדד1

New member
אני רק שאלה

מעון? זה הוצאות חריגות?

סתם משהו שמזכיר לי שגרושתי ביקשה בהסכם גירושין
תחת הסעיף הוצאות חריגות
"50% במימון טמפונים לילדה בהגיע הזמן" (ציטוט מכתב התביעה)

Rtitan

New member
אני רק תשובה...

ממני דרשה הגרושה השתתפות בבייביסיטר כשהיא בחו"ל...
הגיוני?...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
לכלבה שלה בטענה שזו גם הכלבה של הילדים, לא לילדים עצמם...
כמה זה הגיוני עכשיו?

אוקי

הכל הגיוני. הוצאות הן הוצאות והן הוצאות. עדיף להסכים על סכום של הוצאות "חריגות" בלי לרדת לפרטים ..ועם יש הוצאות יחסית שהן בסכום די קבוע..אזי להתחלק. בדיוק כך.

ושיש הוצאות קבועות "חריגות"- כמו טיפולים רפואיים, פסיכולוגים, שיניים, תנועת נוער , חוגים,לימודים, טיולים מבית הספר, מסיבות ומתנות לימי הולדת וכדומה..כן..אלו הוצאות שצריך לחשוב עליהם וכמה שהם גדלים ככה ההוצאות גדלות.

איזה כייף שהם כבר גדלו ולומדים ועובדים...שוב חופשיה לנפשי. כמה כייף?

Rtitan

New member
רגע... לא הבנתי

אז אם הכל הוצאות חריגות - על מה הולכים המזונות שאני משלם לה??????????????????????????????
רק על קניות מהסופר? אפילו בגדים אשתי ואני קנינו השבוע.
נו - שיהיה, אני יודע - זה לילדים שלי, ואני מודה יום יום לאל הטוב שמאפשר לי לשלם מה שצריך גם אם בקושי רב. אבל רבאק, באמת - מה עושה מישהו שלא יכול לשלם את כל הגחמות הפסיכיות של אימהות מתוסכלות?

אלו לא גחמות אלא הוצאות אמיתיות.

רשימה חלקית למזונות שאינם "חריגות":
מדור
אוכל
ביגוד
הנעלה
הוצאות קופת חולים רגילות
הסעות
וחיי יום יום רגילים.

חריגות: מה שציינתי למעלה. דרך אגב..חשוב שכל אמא תחשב לעתיד הוצאות: למודים גבוהים. ואפילו תעגן הוצאות חתונה והשתתפות האב בעתיד. נכון שזו חשיבה "רחוקה" -זו הוצאה שקיימת בעתיד. כדאי מאוד לדאוג לה לעתיד ולשים הוצאה זו בהסכם הגירושין.

ואם בא לכם שמשהו ינהל את החשבון הזה ..תנו אותו לרואה חשבון שינהל לכם את קרן התשלומים לילדים שלכם
לפחות ככה לא תוכלו להאשים את האשה שהיא הולכת למספרה על חשבון המזונות שאתם משלמים.

Rtitan

New member
וואו - אני באמת אהבל, אולי תסבירי לי:

אם מדור נכנס למזונות הרגילים, למה משלמים מדור בנפרד?
כל חודש את קונה ביגוד? הנעלה? קופת חולים רגילות - מה קרה? הילד צריך כל חודש אישפוז בבית חולים פרטי?
ומה זה "חיי יום יום רגילים"? החמצן שהם צורכים?

ברצינות מיכל - את מנפחת סעיפים ומוציאה את הנשים מאד מאד רע מכל הסיפור הזה - מינימום המזונות לילד הוא 1500 ש"ח, אין כמעט גבר שמשלם את המינימום הזה, אלא אם הוא מהזן שאתן אוהבות במיוחד - קרי אלו שלא שמים עליכן ועל הילדים.
אז אתן - ממש כמו שאת עושה כאן - מעבירות מידע מאחת לשנייה איך לדפוק את הגרוש ולסחוט ממנו כמה שיותר - וכשהוא בועט בכן בחזרה אתן מייללות בדמעות תנין.
גם גרושתי ניסתה עלי תרגילים מהסוג הזה - הבייביסיטר של הכלבה היה אחד המוצלחים שבהם. הגרועים היו הניסיונות שלה לגרום לילדים לכעוס עלי "כי אבא לא מסכים לשלם את מה שאני רוצה".
הדבר היחידי שיצא לה היה שהגדלתי לה את המזונות בעוד 300 ש"ח לחודש לשני הילדים מעבר למה שהצעתי לה לפני שהיא הלכה למלחמה שחירבה כל יחס חיובי שעוד היה לי אליה, ונשארתי עם כמה בונוסים חביבים למדי.

חבל שאתן הולכות בכיוון הזה, כל מה שזה גורם הוא לבוז עמוק כלפיכן, ותיעוב על הקלות שבה אתן מעזות לחרב יחסים בין האבות לילדים.

Motekookoo

New member
חוצפן !!!

מה זה צריך להיות ה..."אתן" במשפט הזה-"אז אתן - ממש כמו שאת עושה כאן " ??

למה אתה מכליל?

אין מצב שאתה מושיב אותי בכוח בהכללה הזו !

תוציא אותי משם מייד !

1200 ש"ח

היה לפני 12 שנה. מאז לא היתה אינפלציה?
איך תסביר לי הוסיפו 300 ש"ח במשך 12 שנה. עצוב עצוב עצוב.

אני יודעת מנסיוני האישי [אני ויתרתי על מזונות] כמה עלה לי וכמה הייתי צריכה לשלם. אני יודעת שאילמלא הייתי חכמה לפני 15 שנה שדרשתי לשים לילדים שלי כסף לקולג בחשבון מיוחד לזה שנעשה בבוסטון..הילדים שלי היום היו צריכים הלוואות ללימודים והיו יוצאים אחרי הלימודים עם חובות. אני יודעת שניקרעתי כדי לספק את כל הדרישות, אתה יודע למה? כי אף אחד לא היה שם כדי לתת לי עיצות..כי לא ידעתי נגד מי ומה אני נלחמת. לא היה מידע און ליין כמו שיש היום. אני יודעת שנשים צריכות היום לחשוב קדימה..הרבה קדימה על מנת לתת לילדים שלהם מה שהם זקוקים.

זה הכל.

בדד1

New member
זה מה שביקשו ממך?!

דוגיסיטר היה התפקיד הקבוע שלי כשהם היו בחו"ל

לפי ההתנהגות של הכלבה היום (14 שנים אחרי) היא עדיין זוכרת את הקייטנה

Rtitan

New member

כן, בסוף אמרתי לה שמצידי שתביא את הכלבה שלה אלינו, אני מאד אוהב כלבים וממש אין לי בעיה עם זה - הכלבה שלהם רק רואה את המכונית שלי חונה מול הבית כשאני מגיע לקחת את הילדים, ואתה צריך לראות איזה "ברוך הבא" היא דופקת.

היתקליף

New member
אצלי היה בין השאר

300 ש"ח לחודש "מתנות לאחרים" - הילדים הולכים למסיבות יום הולדת וצריכים להביא מתנה.

איך "בן זוגך" אם מעולם לא חייתם יחד

לפחות ישנתם יחד?

לא מדברת על איך התינוק הגיע לעולם. יכול להיות שזה אפילו לא ממנו, אבל גם אם זה ממנו, זה יכול לקרות תוך כמה שניות וזהו. בשביל זה לשלם 2,500 ש"ח לחודש במשך 18 שנה?

משהו לא הגיוני בסיפור שלך אחותי

????

אב ביולוגי מחוייב לפרנס את הילד שלו.
גם אם הילד נוצר בשירותים באיזו פיק אפ בר בדרום תל אביב.
אין שום קשר לזה שהם חיים ביחד או לא.
יש אבא לילד. שיפרנס את הילד.

גם אם האבא הביולוגי

הוא סתם תורם זרע שנשמר כמה שנים טובות בתא הקפאה כלשהו בבי"ח רמב"ם?

נראה לי שרירותי ולא תואם את המציאות של שנות האלפיים.

(אני מרוויחה הרבה יותר מהגרוש שלי
)

בנק זרע?

האם מדובר כאן בבנק זרע ותורם סמוי?

אם כן. התשובה היא לא.

אם האב נהנה מזיון חד פעמי ולא דאג לעצמו [כשהמטרה של האשה לא ידועה לו]- אז כן. נהנה ? יש ילד..שישלם.

ואפשר להיות מאוד פילוסופיים על הנושא ..מדובר בילד שיש לו אבא..מלבד בנק הזרע, והילד הזה מגיע לו שיפרנסו אותו.

מותק לא הייתי מצהירה שאת מרוויחה יותר. היכן שאני גרה את היית משלמת מזונות אב וילדים...זה עוד יגיע לארץ בעוד כמה עשורים.

למעלה