דחוף: מה עדיף - מאוורר מגדל או מאוורר שולחני?

ayala1234

New member
דחוף: מה עדיף - מאוורר מגדל או מאוורר שולחני?

אני חייבת דחוף (!) מאוורר ללילות בחדר השינה (מעדיפה על מזגן),
ומתלבטת בין מאוורר שולחני (המוכר והידוע) לבין מאוורר מגדל (שנראה חתיך, אך אין לי מושג לגביו). מי משניהם עדיף?
יש איזו פירמה מומלצת לגבי כ"א מהם?
מה חשוב לי: שיהיה שקט (!!!) וכמובן שיאוורר היטב.
תודה רבה מראש!

אני מעדיפה מאוורר עומד על רגל.

יש מאווררים מקסימים שיש עליהם פרסומת עכשיו אבל הם יקרים (סביב 300 ש"ח). מאוורר עם רגל עולה 60 ש"ח +- בכל סופר. אין טעם לקנות פירמה יקרה.

ayala1234

New member
יש לי עומד לסלון, לחדר השינה הוא מגושם לי

ולכן מעדיפה מכשיר יותר קטן.
אבל, כמובן תודה בכל מקרה :)

שרון 115

New member
יש מאווררים שניתן לתלות על הקיר

ככה לא תופס מקום ולא מפריע ולא צריך להזיז שרוצים לנקות או לעבור וכו'

practical1

New member
הייתי בוחרת אחרת

אולי כדאי מאוורר תקרה?
יש לנו בכל חדרי השינה מאווררי תקרה, זאת בנוסף למזגן מרכזי.
זה כל כך נעים, הרבה יותר ממאוורר רגיל.

D X 9

New member
לי יש מאוורר תקרה

כמעט בכל חדר. איכותיים לא סתם מהום סנטר וההבדל הוא עצום.
תסתכלי כאן, יש יקרים נורא ויש במחיר סבירים.
חפשי את המבצעים

D X 9

New member
איזה כיף.

יקר שם אבל איכות מעולה, מאווררים שעושים עבודה ויפים יפים

frankthe

New member
תשובה - מאוורר שולחני

מאוורר מגדל עושה הרבה יותר רעש באופן יחסי לעומת מאוורר שולחני. מאחר ואת רוצה מאוורר שקט שיפעל בלילה ומאוורר שיהיה נייד - למרות שהומלץ כאן על מאוורר תלוי על הקיר ודחית המלצה זו - אז נותרת רק עם מאוורר שולחני.
אם את לא צריכה מאוורר גדול מפאת חוסר מקום - אז נותרת עם מבחר מאוד מצומצם אבל בהחלט איכותי:
אני ממליץ על מאוורר blue star 12 - מאוורר יקר לעומת המתחרים שלו ב 40 ש"ח יותר יקר אבל איכותי וטוב:
1. לא מרעיש.
2. 3 מהירויות (יש כאלה שבאים עם 2 מהירויות)
3. רשת עשוייה קווים ולא ריבועים - קלה לתחזוק.
למה המאוורר הזה ולא אחרים? חבר שלי קנה מאוורר בזמנו ב 120 ש"ח, אני קניתי את blue star הראשון שלי, ב 145 ש"ח. שנה שלמה בכיתי על 25 ש"ח, אחרי שנה המאוורר של החבר הפסיק לעבוד ועשה בעיות, המאוורר שלי נשאר אותו דבר. אחרי 5 שנים נפטר הדוד שלי - נתתי את המאוורר ההוא למהלך השבעה - אחרי 3 שבועות שבה די התבשלתי בלי מאוורר לקחתי אותו בחזרה - לצערם הרב של משפחת הדוד כי המאוורר הזה היה בעוצמה הנכונה ושקט וכו'.
את המאוורר ההוא נתתי מתנה בסופו של דבר לאיזו ילדה מהשכונה, הוא עבר יחד איתה אחרי שהתחתנה. את המאוורר השני קניתי לפני 5 או 6 שנים והוא עדיין איתי. על הרשת אני מורח וקס כל תחילת קיץ ולכן היא לא מחלידה.
בגלל כל הסיבות הנ"ל - זו ההמלצה שלי.
תתחדשי? מקווה מאוד שכן!
תתחדשי!

ayala1234

New member
תודה רבה פרנק, נהנתי מתשובתך

אגב, גם אני שמתי עין על מאוורר של בלו סטאר, אבל כשהגעתי לקנותו בעל החנות אמר לי שלמרות שהבטיח שיהיה במלאי, המשלוח לא הגיע, ועל כן עלי להמתין עוד שבועיים ... ואז חשבתי שזה אולי "סימן משמיים" לעשות חושבים :) ולשקול אולי לקנות מגדל.

בהנחה שהרעש הוא הבעיה היחידה - וזו אכן בעיה! - אנסה לברר האם יש מגדל שקט, ולא - אמתין בסבלנות לבלו סטאר.

ושוב, תודה רבה :)

פרנק תודה על ההמלצה!

בכמה היית מעריך את עלות הפעלת המאוורר?
אנחנו מפעילים מזגן במהלך היום ונחנקים בלילה, אני יודעת שהפעלת מזגן אחד כל היום עולה לי כ350 ש"ח לחודש (כלומר תוספת של 700 ש"ח לחשבון החשמל...)

אשבל1

New member
המגדל אינו שקט, ראיתי השבוע ה ACE מזגן נייד

נראה לי מצויין ! 500 ש"ח

למעלה