אגודת אפרת
אני לא רואה מה הסיבה לא לפנות לטלפון הזה וללכת לפגישה לקבל ייעוץ. לא נראה לי שדרך האינטרנט אגודת אפרת תיכנס לעניינים שיכולים לעשות לה שם ציבורי בעייתי, בגלל התפיסה של הציבור החילוני את נושא מניעת ההפלות. לאגודה זו ניסיון רב בעזרה לנערות. אני אישית הייתי מתעקשת להשיג את הד"ר שוסהיים דווקא. כל המעורבות שלך בנושא צריכה להיבדק - מה הקשר שלך אליה, מה האחריות שלך כלפיה, מדוע ילדה חילונית מעוניינת לברר מה ההלכה ומה היא הולכת לעשות עם המידע ההלכתי שתקבל, מי יוכל להיות לה לעזר בתקשורת עם ההורים. (כמובן שעניינים פרטיים כאלה לא כדאי שתפרט בפורום הפתוח לכל אדם). אני לא חושבת שאני הכתובת לכך, משום שלהתעסק בעניין שאין לי ניסיון והבנה בו משול לטיפול בנפגע תאונה, שאפשר לגרום לו לנזק בלתי הפיך בעזרה לא אחראית. יש טלפונים של בתי הוראה בהודעות העליונות של הפורום, אבל בשאלה כ"כ לא פשוטה הייתי מעדיפה משהו יותר מעורב שמגיש גם סיוע מעבר לבירור ההלכה. אולי בארגונים אוזן קשבת או לב שומע יוכלו להפנות אותך לרב מתאים + כתובת וטלפון. אוזן קשבת - טל' 02-5813370, 02-5820469. לב שומע - 02-5312555 לא ברור אם בהכרח עונים שם בכל השעות. ייתכן שרק בשעות הערב. גם בטלפונים של בית ההוראה אפשר לנסות לבקש ייעוץ למי לפנות במקרה כזה.