דחוף מאוד

sweety05

New member
דחוף מאוד

אם רק יכלתי להשיג רופא עור עכשיו, הייתי מתקשרת ישר... אבל בעקבות העובדה שהיום זה ערב ליל הסדר- אין שום רופא שיוכל לעזור לי, ואני מתחילה כבר להיות בהיסטריה. אני בת 18, בדר"כ יש לי עור פנים בריא... אתמול בבוקר קמתי עם פצע בצורת עיגול על הפרצוף, ולא הבנתי מה זה בדיוק... אבל בדיוק היה לי תור לקוסמטיקאית, והיא אמרה לי שזה נראה כאילו גירדתי בלילה ופצעתי את עצמי. היא נתנה לי משחה שאמורה לייבש את זה ושמתי את המשחה במשך כמה שעות אתמול, והיא אכן התחילה לייבש את הפצע, אבל- בעיה- הבוקר קמתי עם פצע נוסף! שנראה בדיוק כמו הקודם! וממש קרוב אליו! על שאר הגוף אין לי שומדבר.... אני מפחדת לקום עכשיו כל בוקר, ולראות עוד פצע חדש?! היה לי כבר אבעבועות רוח ככה שזה לא זה... למישהי יש מושג מה זה הדבר הזה?! ביום שלישי אני אמורה לנסוע לצפון, זה למה כל העניין עוד יותר מדאיג אותי. תעזרו לי בבקשה כמה שיותר מהר, תודה.

אולי זו פריחה או אלרגיה, יש מצב ש

יש מצב שאכלת משהו חדש? או שמא את אלרגית לפרחים או אוכל מסויים? יש המון סוגי אלרגיות שגורמים לגירויי בעור. נסי לבדוק גם את הכיוון הזה.

sweety05

New member
ממ...

יום לפני שהופיע הפצע הראשון, אכלתי שמנת עם תותים בכמות די גדולה, אבל אני חולת שמנת עם תותים... ככה שלא נראה לי שזה דווקא זה. למרות שכן קילקלתי את הקיבה... אבל בכל זאת, מה זה קשור לעור? לא אכלתי שום דבר חדש... ולא התקרבתי לשום פרח יוצא דופן.. אין לי שמץ מה זה, אבל זה מציק ומגרד וזה ממש מעצבן :[

ה מוזה

New member
אלרגיה

יש אנשים הרגישים לתות שדה. אם זו פעם ראשונה שאת אוכלת תותים בכמות גדולה יתכן שזו אלרגיה ,במקרה כזה באמת שלא כדאי לחכות את יכולה למרוח ג'ל אלוורה לראות אם זה עוזר אם אין שיפור ו/או מחמיר לך המצב אז גשי למוקד הרפואי הקרוב לביתך [ גם בחג יש רופא תורן] זו עצת הסבתא הכי טובה שאפשר לתת לך

elians

New member
לפי דעתי...

אם אמרת שאת ישנה וקמה בבוקר ורואה את זה על הפנים, אולי תבדקי אם יש לך משהו בכרית שגורם לך לפריחה הנ"ל?

elians

New member
בסדר,

אבל את לא יודעת מה יש בה או מה נפל עליה, תבדקי את העניין מה יש לך להפסיד?

sweety05

New member
אני אחרי בדיקה ו...

רוב הסיכויים שזה הרפס. קניתי משחה... נקווה לטוב! תודה לכולם!

למעלה