דחוף מאוד מאוד!!!

viper-z

New member
דחוף מאוד מאוד!!!

אני גלשתי באינטרנט ופתאום עלתה הודעת אזהרה (אלה עם הסימן קריאה והרקע הצהוב) ובמקום שיהיה כתוב משהו בתוכן של ההודעה היו שלוש סימני קריאה כאלה !!! זה נראה לי מוזר וההודעה היתה איזה 3 פעמים אז התנתקתי ונכנסתי לדוס וכתבתי את פקודת הנטסטט כדי לראות איזה פורטים פתוחים אצלי כשאני לא מחובר והפורט שהיה הוא 1025 ואני לא יודע למה הוא שייך אבל אני יודע שלנטבס ולסאב סבן יש פונקציה של לכתוב הודעות שגיאה כמו שהיו לי בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד!!!

viper-z

New member
עוד משהו...

בדקתי עם הקלינר והוא לא מצא כלום בדקתי אם האנטי וירוס שברשותי שהוא אי סייף של אלדין והוא לא מצא כלום וגם הזון אלארם לא הודיע לי על משהו מיוחד

עוזי 2

New member
כמה אפשרויות

האפשרות הראשונה, היא כמובן לסרוק את המחשב עם תוכנת אנטיוירוס עדכנית ומעודכנת. האפשרות השניה, היא לנסות לעשות telnet לעצמך לפורט שנראה לך חשוד, לדוגמא אם אתה חושד בפורט 1025 (פורט פופולרי לתוכנות לקוח), אז תנסה את הפקודה: telnet localhost 1025 ותראה אם telnet מצליח להכנס (אם כן אז זו תוכנת שרת שמאזינה לפורט הנ"ל). אפשרות אחרת היא להכנס לאחד מהשרותים האינטרנטים שסורקים פורטים, למשל, שניים מהיותר טובים שאני מכיר: http://www.securityspace.com/smysecure/index.html או http://scan.sygatetech.com הסורק האחרון בנוי ככה שהוא נועד לשכנע אותך להתקין פיירוול של sygate, אז אל תתרגש מזה שהוא מתריע שאפשר לעשות לך פינגים או משהו כזה.

עוזי 2

New member
האמת שראיתי את ה- "עוד משהו" שלך

רק אחרי ששלחתי את ההודעה שלי, וההודעה שלך מקטינה את הסיכויים שתמצא משהו מעניין בעצות שיעצתי לך.

viper-z

New member
אולי עוד משהו יעזור

בפקודת נטסטט שרשמתי כשאני מחובר גתוב ליד הפורט 1025 listening מה זה אומר?

avi_g

New member
Netstat -n /netstat -na /netstat

פקודת netstat ? עם סימן שאלה תפרט לך את הפרמטרים . ESTABLISHED = קיים קשר בין המחשב שלך למחשב שאליו אתה מחובר נגיד ב LISTENING= מאזין ב ערוץ מסוים (port) בכדי שמחשבים אחרים יוכלו להתחבר אליך. השרת של תפוז מאזין ל port 80 המספק שרות HTTP .

עוזי 2

New member
בפני עצמו, זה לא אומר הרבה

Listening זה לאו דוקא אומר שמדובר בשרת, או משהו כזה, זה אומר שהתוכנה שתופסת את הפורט הזה, נמצאת במצב פסיבי באותו זמן. זה יכול להיות איזו תוכנה שמקבלת עדכונים מבחוץ או אפילו מתקשרת עם תוכנות אחרות דרך Winsock זה בפני עצמו לא מצביע על בעיה.

viper-z

New member
למה הזון אלארם שותק?

נגיד וזה טרויאני למרות שאני בטוח שלא למה הזון אלארם שתק ולא אמר לי כלום כשניסו להתחבר למחשב שלי דרך תוכנה שלא אישרתי לו (דרך אגב לא אישרתי לו שום תוכנה ולכן הוא היה צריך לשאול אותי) בינתיים שקט ולא ראיתי דברים חשודים אבל הפורט ההוא עדין פתוח

עוזי 2

New member
יכול להיות שאישרת לתוכנה הספציפית

יכול להיות שאישרת לתוכנה ספציפית (כנראה תוכנת לקוח) להתחבר לאינטרנט. חוץ מזה אני חושב שלפעמים יש תוכנות שמתקשרות בתוך המחשב בינן לבין עצמן דרך Winsock (אני כמעט בטוח, אבל לא קראתי על זה רשמית בשום מקום).

למעלה