דחוף מאד!!

לחובבי החדשות הטריות,,,

היום בצהריים היו חילופי אש בין תושבים וכיתת הכוננות של צהל לבין תושבי הכפר הערבי צוריף..אין נפגעים אך ב2הצדדים מתכונים לא לוותר (ד.א כרגיל הייתי כשהכל קרא כך שאני כותב מגוף ראשון)פורים שמייח

מותר לי

New member
דחוף מאד!!

אימוץ חתול מקסים בן שנתיים! חברה שלי מצאה לו משפחה שבוע שעבר אבל היום החזירו לה את החתול כי הם התחרטו
היא עוברת דירה בזמן הקרוב, לא יכולה להעביר אותו איתה, ולא מסכימה להשאיר אותו בצב"ח (כי בסוף ירדימו אותו מחוסר מקומות
) הוא חתול מקסים שאת רוב חייו "בילה" בתוך בית (לא גר ברחוב...) אם מישהו/היא מוכנים לתרום באיזו שהיא דרך למאמץ למצוא בית חם לחתול (קבוע או זמני, בעדיפות לקבוע...) או לאמץ אותו- תפנו אלי במסר לקבל פרטים... (אם הייתי יכולה הייתי לוקחת אותו, אבל יש לי חתולה אחת, והיא כרגע ב"בייביסיטר" עד שאסיים לארגן את הבית לאחר המעבר- לא בשבוע-שבועיים הקרובים...) תודה רבה!

../images/Emo154.gif חג פורים ב../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo148.gif

תחרות התחפושת המקורית ביותר יוצאת לדרך: שימו בפורום הורים לתינוקות תמונות של ילדכם, עם תחפושת משעשעת/מושקעת/תוצרת בית ואולי תזכו ב
חגיגי, מתנת שילב http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=747&msgid=94878785
רוצים משלוח מנות מקורי? מחפשים שימושים לפרג? אתם מוזמנים לסדנת האפיה בפורום ימי הולדת ומתנות, ומשלוח המנות שלכם ישתדרג פלאים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=94867664
חידון הביליארד הגדול יוצא לדרך! חושבים שאתם יודעים הכל על ביליארד? פורום ביליארד וסנוקר בשיתוף עם ibilliard ובחסות פול סנטר מזמינים אתכם לחידון הגדול, שאולי יזכה אתכם בפרס מיוחד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1306&msgid=94783928

חיים 1990

New member
האם יש כאן מישהו שיש לו את

הברית החדשה ויכול להשאיל לכמה שבועות? תודה רבה (אני צריך את זה דחוף, ליפני יום שלישי).

חיים 1990

New member
מישהי שביקשתי ממנה

כתבה שם הודעה, והיא אומרת שעדיין לא אישרו את ההודעה

חיים 1990

New member
לשאול תמיד אפשר

אני צריך את זה בשביל בחורה שאני חייב לה המון (למשל את העובדה שאני לומד להשלמת בגרויות) והיא צריכה את זה לאוניברסיטה. הם עושים עבודה שקשורה לזה

ישנו אתר מיסיונרי המחלקו בדואר חינם

נסה לחפש בגוגל את הספר ``מותו של גורו`` הספר מאוד מומלץ. אך בין ספרי התפוצה המחולקים דרך האתר בחינם, נכלל ספר הבריסק החדשה

חיים 1990

New member
פניתי אליהם

זה יהודים משיחיים. זה לוקח כמה ימים ואני צריך את זה דחוף. אפשר גם לבוא לקחת אבל יש מפגשים רק בימי רביעי ושבת. תודה

מותר לי

New member
הם לא מסיונרים ../images/Emo4.gif

(אני הלכתי לכנסיה בחיפה, וגם שם מחלקים ספרים בחינם ובין השאר לקחתי גם את הברית החדשה...) להגיד שהם מסיונרים זה כמו להגיד שהל"ל משכנעים אותך לצאת בשאלה ומכריחים אותך לחלל שבת... במילים אחרות: הנפצה.

יש לי שניים. מוכן לתת לך אחד.

צור איתי קשר, אין לי מושג איך, כי אף פעם לא דברנו. אבל בכייף. (קח בחשבון שהתרגום לא ספרותי במיוחד, אבל נאמן למקור.)

whitewidow

New member
ברית חדשה חינם

ניתן לקבל אם משאירים הודעה עם הכתובת שלכם בתא קולי שמספרו 03- 6827146 זה הטלפון של בית הקהילה- ישראלים המאמינים בתנ"ך ובברית החדשה. כתובתם: יפת 42 יפו כדאי לומר אם אתם רוצים עותק בעברית או באנגלית. השארתי להם הודעה וקיבלתי בדואר, הם לא מטרידים בטלפון ולא שולחים פרסומים מסיונרים.

למעלה