דחוף! לרציניים בלבד!

oren29at

New member
דחוף! לרציניים בלבד!

זכות הדיבור להודעה שנחתה בתיבת הדוא"ל שלי לפני כארבע שעות (08 בערב, יש לזה חשיבות):

לפני 10 שנים בדיוק - א ניסן - מרץ 2004 - 20 שנה אחרי שסיימתי לכתוב את היצירה - יצא אלבום הסולו השני שלי - "הגברת עם היהלומים".

השבוע העליתי מהדורה דיגיטלית של האלבום שכוללת גם כבונוס טראק את הקסטה המקורית {באיכות אודיו נוראית...} שהקלטתי בסלון הוריי בחורף 1984 במהלך רגילה מהסדיר.

כמו כל העלאה לבאנדקאמפ - האלבום ניתן כהורדה חופשית למשך 24 שעות או עד שייגמרו ההורדות שהפורמט מתיר.

זה הלינק ל"גברת עם היהלומים" -

https://yosibabliki.bandcamp.com/album/--4

אביב טוב וחג חרות שמח לכולם.

יוסי בבליקי

לא מכיר את האלבום הזה, אבל מנסיון העבר עם בבליקי ולהקתו, הרשו לי להמליץ: גשו, תורידו, לא חייבים להאזין מיד. מתישהו זה יקרה, ואז תודו לי ולהודעה הזאת.

droriko

New member
אוף

כשקראתי את ה"לרצינים בלבד!" הייתי בטוח שיש בפנים הזמנה לאורגיה

"הגברת עם היהלומים" זה אלבום מבריק שאני בהחלט ממליץ לך לשמוע. "קולות מגבוה" הוא אחד מהשירים הכי גדולים שנכתבו פה, הטקסט תמיד מתכתב לי עם HARCORE UFOS של GUIDED BY VOICES.
בניגוד לאלבומים של פונץ' , זה לא ממש אלבום רוק,אלא מערבב כל מיני סגנונות, עם דגש חזק על כלי מיתר, אבל אני מוכן להמליץ עליו גם בפורום טיסנים.

Barmelai

New member
אוהב בו את השירים השקטים

פחות את הרוקיים. יש בהם הגשה שונה של בבליקי, כאילו הוא מנסה להיות מישהו שבאופן טבעי הוא לא. זה נשמע לי מאולץ מדי. בבליקי הוא נשמה עדינה מדי בשביל כל החיספוס הזה ומשהו באותנטיות הולך קצת לאיבוד. אני ממליץ בחום על חצי משירי האלבום.

yos mar1

New member
לא יכולתי להיות מדויק יותר.

אלבום קצת פחות טוב.
לא חינם (20 ש"ח) אבל לאחרונה אני שומע לא מעט את "האגרוף", ריכשו ותיהנו.
באלבום הזה (הכפול) יש בהחלט שירים מהמוצלחים והמרגשים ביותר בביצתנו.

Barmelai

New member
עכשיו אתה מדבר

האגרוף הוא כמעט האלבום הכי טוב של בבליקי, עם פונץ' או בלעדיה. שני רק לאלבום המצעדים.

למעלה