דחוף לפאקצות

מוגה1

New member
דחוף לפאקצות

אוקיי אני לא ממש אוהבת אותכם ותאמת אני גם לא ממש מחבבת אותכם אבל אתם רוצים להגיד לי שפאקצות בפורום הזה והם גאות בזה?... אמא כמה טיפשות יכולה להיות מה כיאילו להיות פאקצה זה הדבר הכי מביך שיש איכסהההההההההההה................. שונאת ורודד,ורוד זה מזה לא מגניב זה מזה לא קולל איכסה יואו מה אתן לא מתביישות בזהה אני אם הייתי פאקצה הייתי מתאבדתת!!

מוגה1

New member
יש לך מזל

יש לך מזל שאתה לא מכיר את הפורום אתה לא רוצה להכיר אותו אתה פאקץץ? לא כדי לךך!! תענה לי טוב!!

m0sh3

New member
Marble Arch שלחה אותי../images/Emo70.gif

אופס , אמרת בלי אנגלית
אני לא פאקץץ עדיין , אני עובד על זה!!!!!1111אחדאחדאחד תעזרו ליייייייייייייייי

Marble Arch

New member
אני רוצה שכולם ידעו

שאין על משה בענייני איפור, קוסמטיקה וטיפוח!!! אז כל מי שמתלבטת איזה ברונזר לקנות- משה הוא המקום. את הדוקטורט שלו הוא עשה בעניינים שימרים ואייליינרים, כשהתמחות המשנה היתה סרומים וקונסילרים, נכון משה?

מוגה1

New member
לאאאא

לא לא לא מאמי תקשיב פאקצות זה מגעיל אתה רוצה להיות מגעיל? אני משארת לעצמי שלא! אז....תקשיב.....כולם אוהבים פריקים פריק זה טוב פאקצה זה חראא מה אתה מעדיף קול או חרא?

פאקרצה

New member
וזה לא רק למתחילים, כולם מוזמנים לבלוג שלי.

כנסו ותגיבווווווווווו!!!!!!!11 פליזושונצ'יק!!!!!!!!!!111 (אני המצאתי את פליזושונצ'יק. חחחחחחחחחחחחח)

d00sh

New member
חחחח אז איך את עדיין חיה?

את פאקצוש ואמרת שאם היית פאקצה היית מתאבדת.

מוגה1

New member
יא פיגוריסטיות

את לא מבינה אני פריקיתתת לא פאקצההההה!!! אם אבל אם הייתי פאקצה הייתי מתאבדתת למזלי מותקק אני לא את תתחילי להירגע אז סתמי יא מעפנה

../images/Emo6.gif

אתתתתתת פריקיתתתתתתת?! מהההההההההה אתתתתתתתתתת אומרתתתתתתת יווווווווווווווווווווווו פריקיתתתתתת

פאקרצה

New member
פאקצות חוזרות ככה על אותיותתתתתתתת.

פריקיות רק פעמיים-שלוש. ורק במקרה של המילה פאקצה עצמה, אז יותר. ככה: פאקצההההה. רואים שאת/ה לא מבינ/ה בדברים האלה. צריך רק לשאול ואז הכל ברור. חחחחחחחחחחחח

למעלה