דחוף לעורכי הערוץ

רפי74

New member
דחוף לעורכי הערוץ

שלום לכם,אני רוצה לציין כי חוץ מ"סמולוויל" אני לא מצליח לראות משהו מעניין בערוץ."אארוריקה" נגמר."סטרגייט" גם כן.במקום זה שמתם סדרה "פלאש גורדון" לפי הפרק הראשון אני צופה שהסדרה תהיה ברמה נמוכה מאוד.על"חסינת כאב" אין מה לדבר בכלל זו סדרה ילדותית חסרת תוכן.למה "חטוף" משודר פעם נוספת? במקום זה אפשר לשדר עונה חדשה של "בלייד"-סדרה מצוינת עם מתח ואקשן אמיתי,איפה נעלמה "ללא עקבות"-סדרה משטרתית משובחת,עונה חדשה של "אאוריקה" שכבר משודרת בערוץ "star world".אני בטוח שלא קשה להשיג זכיות יוצרים לשידור סדרות אילו וגם לא יקר אז עם קצת מאמץ אפשר לשפר את התדמית הלא כל כל טובה שיש לערוץ בזמן האחרון. אשמח לשמוע ממכם.

Shaigut

New member
בקשר לבלייד

הפסיקו איתה באמצע או משהו כזה, אז אין עונה חדשה של זה.

BOBA מתוקה

New member
לShaigut

לא הפסיקו את העונה באמצע, העונה הראשונה הסתיימה וכבר עברו כמה חודשים ורק מראים שידורים חוזרים של העונה הראשונה כל הזמן הפסיקו בשיא המתח ואין עונה שנייה
אוף ממש מבאס

Shaigut

New member
הבנתי

טוב חוץ מחולצת בלייד שזכיתי בה בזמנו באתר , הקשר ביני לסידרה מקרי בהחלט!:)

צודק!

אבל... לא מסכימה איתך בקשר שחסינת כאב! אני דווקא אוהבת את הסדרה... אה ויש את הסדרה הזו ... שכחתי איך קוראים לה.. משודרת במקום אאוריקה... גם אותה אהבתי..
באיה יום ובאיזו שעה משודרת אאוריקה בstar world ??

מצד אחד...

אתה אומר דברים נכונים. מצד שני אתה מדבר שטויות במיץ. אאוריקה סיימה את שידוריה. צולמו עד כה 2 עונות ושתיהן שודרו בערוץ AXN. בקיץ הקרוב תשודר בארה"ב העונה השלישית. בסטאר וורלד אני לא יודע איזו עונה משודרת אבל זו לא יכולה להיות העונה השלישית כי היא עדיין לא שודרה\צולמה\הופקה. הסדרה בלייד בוטלה אחרי עונה אחת. אין יותר ממנה. פלאש גורדון וחסינת כאב אכן סדרות חלשות מאוד אבל זה מה שיש. אני בעצמי מחכה הרבה זמן שהערוץ כבר ישדר את העונה השלישית של ללא עקבות. אני לא יודע מתי זה יקרה.

../images/Emo45.gif רק תיקון קטן:אין אאוריקה בסטאר וורלד!

הסדרה מעולם לא שודרה שם... מעניין אותי רק לדעת עם איזה סדרה רפי מתבלבל....

רפי74

New member
תיקון טעות

מצטער על הטעות,נכון לא מדובר ב" אאוריקה" אם כי ב"קשרים אפלים" לגבי מועד השידור כרגע אין לי מידע יותר מאוחר אברר בכל מקרה מדובר בעונה חדשה. גם העונה החדשה של "קייל xy" משודרת בערוץ" star world".

אין כזה דבר "עונה חדשה"

אולי העונה השניה (חצי שני?) של קשרים אפלים תשודר בערוץ. אין פרקים חדשים וכל הפרקים שיש כבר שודרו ב- AXN. גם העונה הראשונה או השניה של קייל XY משודרת בסטאר וורלד ולא העונה האחרונה (עונה 3) בדיוק כמו בערוץ 3.

סדר בדברים:

"קשרים אפלים" משודרת בסטאר וורלד בימי שישי "קייל xy" שודר בימי שבת ונגמר. יום שבת האחרונה היה הפרק האחרון לעונה 1. רפי, בדוק עובדות לפני שאתה מקשקש.... קבל את העובדה שיש דבר כזה שבישראל מקרינים דברים יותר מתקדמים מבחו"ל (נדיר, אבל קורה) קשרים אפלים סיימה את עונה הראשונה ב AXN קייל xy משודר כרגע בערוץ 3 וזו עונה 2 (אין עונה 3 כרגע - רק סיימו להקרין את עונה 2 בשבוע שעבר בארה"ב) ואין אאוריקה! מחכים לצילומי עונה 3 או שידורה של עונה 3 בארה"ב. אין שום מקור אחר לראות אאוריקה חוץ מ AXN ועזרת הדודות. זהו? סדרנו? אפשר להפסיק לכתוב שטויות עכשיו?

לא בטוח שזו עונה ראשונה...

בעיקרון ישנם 22 פרקים לקשריפ אפלים ובארה"ב רשת LIFETIME פיצלה את הפרקים לשתי עונות. ב- AXN שודרו כל הפרקים ברצף והם נחשבים לעונה אחת.

הוקיי, קיבלתי אבל עדיין.. זו בטח לא עונה יותר

חדשה ממה ששודר ב AXN וזו הפואנטה שלי

צודקת.

סטארוורלד אומנם ערוץ אמריקאי אבל התכנים שלו הם ישנים. הוא משדר סדרות שבוטלו אחרי עונה אחת וגם סדרות מצליחות כמו עקרות בית נואשות אבל רק אחרי כמה עונות ברשת האם שלה (ABC, במקרה הזה).

תיקון טעות.... סטאר וורלד לא ערוץ אמריקאי

ממש לא... זה בא מהפיליפינים.... חחחחח.... אמריקאי.... הרגת אותי |מתגלגל מצחוק| הכול ברוח טובה, כן?

בהתחשב בעובדה ש...

הערוץ דובר אנגלית ורק מטומטמים יבזבזו כסף על ערוץ שדובר שפה שהיא לא שפת אם אבל פונה לאנשים יודעים את השפה הזאת, לא כולם אמורים לדעת שזה לא ערוץ אמריקאי.

צודק.. מצד שני קצת התעניינות לא תזיק

זה לא הערוץ היחיד שיש להם שדובר אנגלית.... תחשוב שזו חברת הכבלים שלהם וזה אחד מערוצי הבית שלהם כמו "הוט" וערוצים כמו: אקסטרא הוט, ערוץ 3, כל ערוצי הוט סרטים וכו.... לפני מיליון ואחת שנה הם שידרו לעולם החיצוני ערוץ שנקרא star tv - גם ערוץ דובר אנגלית... אותו רעיון של star world (יכול להיות שזה אותו ערוץ בשם אחר).. ויש להם גם ערוץ סרטים דובר אנגלית בקיצור, זה לא אומר כלום וחוץ מזה, הם מאוד אוהבים את השפה האנגלית, כי הם אמנם משדרים מהפיליפינים, הם משדרים בעיקר להודו ושם יש המוני דוברי אנגלית, אולי אפילו כשפת אם. בלי קשר, לא נראה לך טיפה מוזר שנקלוט בארץ, בלי בעיות ובלי אקסטרא כסף, ערוץ אמריקאי? ללא צלחת לווין מיוחדת?

זה אירופה.. זה ערוץ במיוחד לנו

אנחנו קולטים את זה דרך עמוס..... חוץ מזה שאירופה זה קרוב אלינו, אז זה לא מוזר... אבל ערוץ אמריקאי כן אמור להיות מוזר

d1f2

Well-known member
הבנתי שהזכויות ללא עקבות הן אצל ערוץ 10...

לעורכי הערוץ

יש תוכניות שלא הכי משו.. אפשר לשים במקום תוכניות כמו "סמולוויל" כל יום במקום הסרטים הביתיים.. כי זה משעמם ו"סמולוויל" הרבה יותר טוב!

למעלה