דחוף לכולם כנסו

דחוף לכולם כנסו

הביקורות על הפרק האחרון לא התלעבו רענן שקד לא התלהב מכל הסידרה לא התלהבו אתם יודעים למה ???? כי ציפו ליותר אתם יודעים למה כי ראו את הטלנובלות המדהימות של הכבלים "לחיי האהבה" - היתה טלנובלה מסעירה משחק החיים- היתה דרמה אדירה מדהימה שאני לא בטוח עם יהיו עוד כאלה טלנובלות כמו משחק החיים עוד גורם להפסד היתה המתחרה yes כפי שאתם יודעים ראיתי אצל חבר השיר שלנו- דרמה בעלת הומור יפה וקלאסית ומוסיקלית אל תטעו אני אוהב מאוד מיכאלה הרבה יותר מכם אבל מה לעשות החיים זה לא גן של שושנים לפעמים לא הכל טוב ההאמת אמא שלי באה מהחדר כושר ורתחה מזעם על שבשמונה בערב משדרים שידורים כאלה היא אמרה שזה לא היה יפה מה שבן ומיה עשו ומה שצבי ויסמין עשו לא שיש לי משהו נגד אבל בכל זאת שיצנזרו- ממתי משדרים ב8 בערב תוכנית מגיל 14 ומעלה אל תטעו אני לא רוצה לפגוע ואני יודע שתתנפלו עלי - אני רק מראה עובדות ואני חולה על אפרת ביייי

מה אתה מחרבש???

מיכאלה פי 1000000000000000000000000000000 יותר טובה מכל טלנובלה אחרת! ואיך בכלל משווים אותה לשיר שלנו???????את זה אני בחיים לא יבין!!! ראיתי לחיי האהבה,משחק החיים ולגעת באושר אבל אני אף פעם לא הערצתי מישהו או משהו כמו שאני מעריצה ת'כוכבים של מיכאלה!!!!!!!! אאאאאא אפרת איזה שלמות
כבר היום בבוקר בדרך לבציפר שלחתי מכתבבבבבבב לאפרת המושלמת
בדואר יאוווווווווווווווווווו איזה שלמות!!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאא איזה מושלמת

לא אין עוד עונה למיכאלה../images/Emo46.gif;-../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יאוווווווווווו איך אני יחייה????????????............. בלי לראות את אפרת
כל יוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
גם אם זה על המסך!!!

orchoock

New member
מסכים איתך

להכל. אני באמת חושב שזאת הטלנובלה הכי פחות טובה מכולן. אני לא ידוע כמה אני מסכים בעניין השידורים בשמונה בערב. אם תפתח את ערוצי הסרטים בשעה 12 בצהריים תוכל לגלות סרטים שמיועדים למעל גיל 14. גם אותי זה בהתחלה הרתיח אבל אחרי שלוש טלנובלות עם תוכן דומה (אך מוצלח יותר) ששודרו באותה שעה, התרגלתי.

לאורשיקו ולכולם

תשמעו לאורשיקו: תשמע בקשר לגיל זה סתם זה רק אמא שלי כעסה אגב גם אני ראית את הטלנובלות ומה לעשות שכאן מיכאלה לא עשתה סערה כמו משחק החיים לחיי האהבה ולגעת באושר אולי כי יש עכשיו את הלווין אני לא יודע אני כתבתי עובדות ואשמח אם יהיו עוד תגובות

ירדנושי

New member
מה?!? זה סתם שטויות ה-14 ומעלה..

אפשר לחשוב..! מה אם מישהו בן 13 הוא לא יכולה לראות מיכאלה?? אף אחד לא שם על האיסורים האלה של הצפייה.. וחוץ מזה אולי הפרק האחרון היה טיפה פשוט וציפינו ליותר.. "מיכאלה" היא סדרה סוף כל הדרכים!! למרות שגם "משחק החיים" הייתה חביבה =]] חוץ מזה למה שנשב בשמונה לראות חדשות ולא מיכאלה (ז"ל..)??

חעחעחעחע!!!!!!!!הרגו אותיייייייי

אני בת 13.5 אתה רוצה להגיד לי שאני לא יכולה לראות מיכאלה??? אז אני שמה עליך זיןןןןןןןןן(סליחה כן...אני בדרך כלל לא מקללת אבל זה פשוט נדרש........) ועוד משו גם ההורים שלי הם מההורים הקשוחים והאלה...... אבל בסוף בפרק 80-90 הם גם התמקרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חעחעחעחעעעעעעעע! למה????????כי זאת סידרה מדהימה!!!!!!!!! והם גם מההורים הקשוחים והרצינים שאומרים שטלנובלה זה סתם ושזה רדוד וכל החירבוששששששששש

ירדנושי

New member
נכוןןן!!

להורים שלי זה אפילו לא מזיז!! כי החלוקה של הגילאים שלהם פשוט דפוקה!! שיתנו לי סיבה אחת לא לראות מיכאלה בגללם! מה לא בסדר שם כדי שאני לא אראה..?? כ-ל-ו-ם-!!!!!!!!!

דיי דיי לזבל!!!!!

מה אתם מזבלים בשכל??????? מיכאלה הסדרה הכי מושלמת שהייתה ותיהיה עד עכשיו בעולםםםםםםםםםם! כן,כן בעולם!!!!!!!!!!!יש שם שחקנים מושלמים אאא אפרת
וכמובן סט ועלילה מושלמיםםםםםםםםם!!!!!!!!!!! ונראה מי שיגיד שלאאאאאאאא! אני ראיתי משחק החיים,לחיי האהבה ולגעת באושר אבל מיכאלה היית פי 100000000000000000000000000000000000000000000 יותר יפה,מעניינת,מושלמת ועם שחקנים פשוט מ-ו-ש-ל-מ-י-ם!!!!!!!!!!! אאאאאאאאאאאאאאאאאא
אפרת איזה שלמות

אולי לא הבנתם אותי

תשמעו אני רק אמרתי עובדות וואי אבל מה לעשות שראיתי השיר שלנו ואהבתי לא משנה קיצר מיכאלה זה יפה רצח תודה וביי

למעלה