דחוף!לאישה זקנה

מירנטו

New member
דחוף!לאישה זקנה

ניצולת שואה בת 80 סובלת מכאבי גב מטופלת אף במורפיום.השאילה מכשיר TENS מיד שרה לשלושה חודשים שמאוד עזר לה אך הם לא מוכנים להאריך את תקופת ההשאלה חרף מצבה .מכשיר חדש עולה 400 שקלים ואין לה יכולת.הסיפור שלה מאוד עצוב היא ניצולת שואה ששלושת ילדיה תקשיבו טוב נספו יחדיו בתאונת דרכים לפני שנים רבות.בעלה חולה מאוד והיא שורדת אין לי מושג מהיכן הכוחות שלה.היא פצינטית שלי שנים ואף פעם לא מתלוננת על מצבה.בבקשה עזרה מי שברשותו מכשיר כזה או אופציה אחרת אתן פרטים.תודה אביטל

ella59

New member
מירנדו לי יש TENS שקניתי מקופ"ח ב-100 שקל../images/Emo23.gif

לאיזו קופה היא שייכת.. כי יש לי את הטלפון - לקניה ב-100 שקל אני יכולה לשלוח לך את מספר הטלפון של החב' והם בודקים במחשב עם היא שייכת לכללית ושולחים לה עם שליח עד לבית במחיר של 100 שקל למוצר ו20 שקל לשליח.. דה בסדר

מירנטו

New member
היא בקופח מכבי והיא אמרה שזה 400.

אודה לך אם תעבירי לי את פרטי החברה ואצור איתם קשר מחר.תודה

ella59

New member
מירנטו ..מכשיר ה-TENS

מצטערת שלא יכולה לתרום את המכשיר.. אני גם משתמשת במכשיר לכאבי גב וזה המספר שניתן להתקשר למי שנמצא בקופה -בכללית..-03-5389585 אני גם לא יכולה לבקש מכשיר נוסף כי זה מיועד 1 למשפחה.

ella59

New member
לא להזמין דרך האתר כי שם זה יותר יקר..../images/Emo24.gif

רק שלחתי קישור בכדי שתבינו מה זה המכשיר

ella59

New member
מירנדו תני לי להתקשר מחר ולבדוק..../images/Emo92.gif

אולי הזמין את המכשיר בשם ההורים שלי הם גם בכללית ותשלחי לי את הכתובת במסר ואשלח לה עם השליח אבל באמת תסלחי לי לא אוכל להשתתף בתשלום.. אבל יש אפשרות לשלם ישירות לשליח..העיקר להזמין איתך הסליחה אנסה לעזור בדרך כלשהי אלה

חדגורית

New member
מזה המכשיר הזה? אני מוכנה לקנות ולתרום לה

ולתרום לה אותו . אנא הודיעו לי את הפרטים. תודה

למעלה