דחוף כנסו

דחוף כנסו

יש לי בעיה בויטמינים אני כול הזמן חלשה סחרחורות אין לי מספיק ויטמינים אני יודעת שיש כדורים למציצה וכאלה אבל מישהו יודע אם אפשר גם לקבל זריקות להשלמה? ולמי בידיוק נותנים? דחוף מעיין

bflygirl

New member
ללכת לרופא ולבקש לעשות את הבדיקות

המתאימות לא כדאי לקחת ויטמנים על סמך אינטואיציה אישית ויכולות להיות עוד סיבות לחולשה ולסחרחורת שהמקור שלהם לא בהכרח במחסור בויטמנים אז קודם תלכי לרופא תספרי לו מה יש לך ושאת סובלת מזה אינטרנט במקרה הזה לא הפתרון קודם תעשי את הבדיקות המתאימות לבדוק ממה בדיוק את סובלת או מה גורם לך לחולשה ולסחרחורות

בנוסף לכך סחרחורות יכולות לנבוע

יכולות לנבוע מהמון סיבות, ממש לא לעניין לנסות למצוא תשובה בדרך שאין בה אבחון קונבנציונלי מעמיק - אל תתני שיפתרו אותך רק בבדיקות דם, אם בדיקות הדם לא מראות על חסך בויטמינים תדרשי CT ובדיקות אחרות. תהי בריאה

0 אור 0

New member
זריקות נותנים רק

במקרים קיצוניים של חוסר ויטמינים. במצב רגיל , גם רופא קונבנציונלי יתן לך רק השלמות בתזונה וכדורים. אני ממליצה להכנס לרופא רגיל לאבחון - יתכן שהבעיה היא ויטמינים, ויתכן שיש מחסור במרכיבים אחרים או בעיה שונה לחלוטין. כשתדעי בדיוק מה הגורם (או במקביל) את מוזמנת להכנס לנטורופת שיעזור לך בפתרונות טבעיים.

מוטימוט

New member
חולשה וסחרחורת

שלום רב ראשית יש להיבדק ע"י רופא-אם לא עשית זאת עדיין. ניתן לטפל בחולשה וסחרחורת עם דיקור וצמחי מרפא סיניים. פני אלי במסר אם את רוצה מידע נוסף בברכה מוטי צ'חנובר

למעלה