דחוף!!!!!!! כנסו

דחוף!!!!!!! כנסו ../images/Emo13.gif

וואי, כמה זמן שלא הייתי פה!!! (זו talupa מהמשתמש של אחותי) בקיצור.. אני ממש צריכה עזרה: אני צריכה כמה שיותר מידע על הקורס קיץ בבלט הישראלי... כל מי שיודעת אפילו משהו הכי קטן- שתשלח... אני פשוט רק עכשיו גיליתי שהתכניות לקיץ שלי השתבשו, ואני רוצה לעשות קורס קיץ בבלט הישראלי... אז אם מישהי הולכת לשם- כל מידע יכול לעזור.... תודה לכל מי שתענה

Amitush222

New member
היי חמודה:) באמת לא ראיתי אותך כבר כמה זמן

לפי מה שאני הבנתי זה קורס שדי טוחן בלט.. במשך שישה שבועות, מאוד אינטנסיבי. הכי טוב זה להתקשר לבדוק... חוץ מזה, מה קורה?:) נעלמת באמת חחחח...

talupa

New member
הכל טוב... ../images/Emo13.gif

באמת שנעלמתי ללא הסברים ככ.... בהתחלה המחשב התקלקל ושלחנו אותו לתיקון, עד שהחזירו לנו אותו עבר איזה חודש.... (וזה גם לא עלה מעט, נאמר את זה ככה) אחרי אותו חודש אימצתי את אחד החתולים היפים מאחת החברות של אחותי כי היא לא יכלה להחזיק בו יותר!!! והייתי גם ממש עסוקה איתו... אבל אני ממש שמחה שחזרתי, כי פתאום קלטתי כמה התגעגעתי לפה...
וסוף סוף הצלחתי לשנות שם!!!(מהמשתמש של אחותי לtalupa חח לא ממש שם!) וכן, אני יודעת שהעיקר בקורס הזה זה הבלט- אבל בגלל זה אני רוצה אותו...
אני רוצה להתקדם עוד יותר בחופש הזה, לא להישאר אות לחזור אחורה... ושמעתי עליו דברים ממש טובים... אני ממש מקווה שיסתדר לי... כי זה הרי בת"א , ואני גרה בירושלים.. יש הסעות או משו לכאלה שגרים רחוק? נו... אם לא אז נאי אסע עם אבא שלי- הוא עובד בת"א... אבל אני לא מוותרת!!!

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifקצת מידע שקיבלתי משיחת טלפון לשם..

הקורס בעקרון הוא מה-1.7 עד ה8.8, 6 שבועות, אבל אם את רוצה אפשר להרשם למס' שבועות לפי בחירתך... הקורס הוא מראשון עד שישי. ובעקרון היו אודישנים לשיבוצים לרמות {בינוניים ומתקדמים}, אבל אני מאמינה שאפשר להכנס לקורס גם בלי האודישנים האלו, וזה מה שאני מתכננת לעשות בעקרון
.

talupa

New member
אוקי... תודה...

תגידי, איפה זה מתקיים בכלל? ואם יש לך את הטלפון... אני אמח
תודה על העזרה

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifכן,

הישר מהאתר שלהם
: (http://www.iballet.co.il/index.asp) הר נבו 4, בתל אביב. 6046610 זה הטלפון שלהם...

Orpaz312

New member
הם שלחו לי דף בפקס...

והבחינות לרמות עוד לא היו. לפי מה שכתוב...

למעלה