דחוף!! חשש להריון..!
היוש!
חברה שלי והחבר שלה קיימו יחסים ובאמצע נרקע להם הקונדום. כמובן, היא ישר הלכה וקנתה פוסטינור ולקחה אותו.
יום אחריי היה לה דימום ממש קצר של יום וחצי בערך, וזה היה לפני שבועיים ועד עכשיו היא לא קיבלה מחזור :\
היא לא רצתה לעשות בדיקת הריון ביתית, אבל לחצתי עליה והיא הסכימה.
עכשיו, כשהיא שלחה לי את התמונה בSMS לא היה שום קו, ולפי ההנחיות זה אומר שהיא לא בהריון.
והיא גם הלכה לרופא נשים והסיפרה לו מה קרה, והוא אמר שאין שום צורך בבדיקת דם כי הדימום שהיה לה אחריי זהו בעצם המחזור.
אבל מה הקטע, שעכשיו כשהסתכלתי על התמונה (היא עשתה את הבדיקה לפני שלושה ימים), אני פתאום שמה לב לשני קווים ממש ממש
חלשים כאלה, שזה אומר שהיא בעצם כן בהריון!
אני באמת שלא יודעת מה לעשות, זה ייתכן? אפילו שהיא דיממה אחריי??
גם הרופא אמר שאין מצב להריון.. אפילו שהוא לא עשה שום בדיקה.
אני ממש מפחדת שפישלתי בפרוש התמונה ושהיא כן בהריון אחריי הכול..!!
היוש!
חברה שלי והחבר שלה קיימו יחסים ובאמצע נרקע להם הקונדום. כמובן, היא ישר הלכה וקנתה פוסטינור ולקחה אותו.
יום אחריי היה לה דימום ממש קצר של יום וחצי בערך, וזה היה לפני שבועיים ועד עכשיו היא לא קיבלה מחזור :\
היא לא רצתה לעשות בדיקת הריון ביתית, אבל לחצתי עליה והיא הסכימה.
עכשיו, כשהיא שלחה לי את התמונה בSMS לא היה שום קו, ולפי ההנחיות זה אומר שהיא לא בהריון.
והיא גם הלכה לרופא נשים והסיפרה לו מה קרה, והוא אמר שאין שום צורך בבדיקת דם כי הדימום שהיה לה אחריי זהו בעצם המחזור.
אבל מה הקטע, שעכשיו כשהסתכלתי על התמונה (היא עשתה את הבדיקה לפני שלושה ימים), אני פתאום שמה לב לשני קווים ממש ממש
חלשים כאלה, שזה אומר שהיא בעצם כן בהריון!
אני באמת שלא יודעת מה לעשות, זה ייתכן? אפילו שהיא דיממה אחריי??
גם הרופא אמר שאין מצב להריון.. אפילו שהוא לא עשה שום בדיקה.
אני ממש מפחדת שפישלתי בפרוש התמונה ושהיא כן בהריון אחריי הכול..!!