דחוף חייב עצה!!!!!!!

N a d a v 1 6

New member
דחוף חייב עצה!!!!!!!

אני בן 16 מכפר סבא... אני כולי מלא פרפרים ולא נרדם. יש אודישנים ללהקה..ששמה סטודיו שיפ. אני מתבייש נורא ללכת!! היה לי ניסיון בעבר רקדתי סטפס..ואתם יודעים תמיד חלמתי לרקוד ג'אז. נמאס לי לרקוד מול המראה....ולדמיין את עצמי רוקד על במה. אני מפחד מאודישנים אני רק חושב הנה עכשיו והלב שלי מפמם כ"כ חזקקקק ואני רועד כזה. אני מתבייש אני יודע שאני יכול לנסות להתקבל ללהקה שלהם.. אני לא יודע מה לעשות!!!!!!!!!!! אני חיייב ללכת.... אני מתבייש קצת..זה שאני בן אני לא מתבייש אולי קצת..(מבוכה לא בושה). ואני מתבייש בגלל שזה האודישן שאני אתבלבל..בתנועות שהמדריכה אוו המדריך ייתנו מרוב התרגשות. אוווווווווף!!!!!! אני רוצה להשקיע בזה כל חיי חלמתי להיות רקדן!!!!! כל החייייייייייים. זה ממש מוזר אני אוהב לרקוד בסגנון של ג'אז אבל במסיבות לא..=\ חח.. בקיצור אני מרגיש....ח=ר=א:( אני רוצה ללכת לשם וללמוד לפחות שנתיים אני עולה ליא'. ללמוד שם שנתיים (אני קולט מהר) אני רוצה ג'אז בעיקרון.

2 DaNcing QueeN

New member
מממ כנס

קודם כול זה טבעי כול אחדד מקבל פרפרים בבטן ליפני שהוא הולך לאודישןן אתה יודע מה קרה לי שהלכתי לאודישנים של הקיבוציתתת כמעטט התעלפתיי אין שבוע לא ישנתייי ובסוף עם כול הפחד והלב דופק התקבלתיי :) האמת אני לא מכירה את הלקה הזאת אבל להפך זה שאתה בן זה יתרון רק שתדע כול מורה, מייחל\ת שיהיו להם רקדנים בנים בלהקה אני מכירה המון להקות שאין להן בנים והן מאוד היו רוצים שיהיו להםם בן זה כבר יתרון אני אומרת לך וזה מאוד טביע שתפחד או שתתבלב באודישן פשוט תבוא לאודישן בטוח ועם ראש מורם לא נורא עם תתבלבל לא יקרה כלום זה רק אודישן ותראה תמצא את הזמן שנשאר לך אם אתה ממש אוהב לרקוד! בהצלחה באודישנים :) ואל תדאג הכול יהיה בסדר :) :) :) :) :)

N a d a v 1 6

New member
אני ממש מפחדד

זאת אומרת אני גם מצטער שלא התחלתי עם זה..מגיל ממש מוקדם.. אני מרגיש "מובזבז" אני כבר בן 16!!! זה כ"כ חבל.... אני מתבייש נורא נורא נורא נורא נורא!!!!!!!!!!...זה הרגשה שאי אפשר לתאר אותה..ותחשבו שאני גם בן..ולבוא לשם לבד עם עוד 100000 בנות..ובטוח יבואו מעט בנים מהבנות.... והם מסתכלות במבט מוזר..(חח לאו דווקא כוונה רעה) ואני כולי ביישן!!!!!! ואני לא אדע מה לעשות וייקרא לי בשם וכל הדבר הזה ייגרום ללב שלי לדפוק כ"כ מהר שהגוף יזוז מרוב שהוא דופק!!!!! שנה שעברה ויתרתי!!! עכשיו ראיתי סרט (לא על ריקוד) אבל פתאום עזבתי את הסרט והתחלתי לחשוב על זה..... אחותי מתחילה היא בת 10..להכנס לשם....לרקוד ג'אז. ואני גם רוצה!!! בלב....ואני מסתכל על המודעה בעיתון ואומר.."נאו צ'אנס" אני לא יכוללל אני מתבייש...ומדמיין כבר...... למרות שאני יודע שאני בן וזה יתרון ממש ענק והמורים בטוח יתחשבו בי...שאני מתבייש והכל ואני גם תאכלס אסביר להם...שסוף סוף עשיתי מהלך. האמינו לי שלא כל בן יקום וילך לרקוד בלהקה. האם יש עוד להקות שעושות בחינות באזור השרון? שמחפשות בנים?. יש לי ניסיון מול המראה של החדר;). אבל בריקוד זה ..אוו שיש לך את זה אוו שאין לך...כל השאר זה לתרגל! ולעבוד קשה ואני מחפש את המשהו "הרציני" לעבוד המון שעות בשבוע ולהשלים המון פערים. =( מה יהיה?!!!!!!!!!!!!!!!!:(

N a d a v 1 6

New member
אגב עיינתי בהודעות קודמות..

לגביי זה שמישהי רשמה שכל רקדן שהיא מכירה הוא הומו?!... נחמד לדעת............=) זה אחת הסיבות שגורמות לי עוד יותר להרגיש מוזר שכל הבנות ייסתכלו עליי ויגידו עוד פייגלעך יצטרף אליינו ו\אוו רוצה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח:) דיייייי נוווו אני מיואש טוטאלית!! אני רוצה להיותרקדן מקצועי ואני בן 16 זה מאוחר לא? יש לי חבר טוב מאוד(כרגע ניתקנו קשר) והוא רקד מגיל 5....!! ואני ליידו? =\ אם רק הייתי יכול להתחיל בגיל מוקדם...תבינו ת'באסה שלי..זה ממש קשה..ובלט? אין מצב בגיל הזה אני יכול לשכוח מזה חוץ מזה שצריך יציבות וכל הפויינט(למרות שבנים לא עושים פויינט ממש) עדיין זה קשה גמישות כזו אין לי.. ככה שג'אז זוהי האפשרות היחידה.=והאהובה עליי ביותר...

dance fr3ak

New member
נדב.

לא קראתי כל כל ההודעות והתגובות, רק פרקים מזה. אז ככה, קודם כל... אם אתה מעז בכלל לשקול אפשרות שלא ללכת בגלל שיגידו פייגעלך, אתה צריך לחשוב טוב טוב אם האישיות שלך יציבה... אני התחלתי לרקוד בגיל 15 וקצת, ואולי זה טיפה מאוחר אבל צריך לעבוד קשה אם רוצים לגשר על הפעולות... (ואל תקח קשה את מה שאומרים לך על בנים שרוקדים, מתגאה לומר לך שאני אוהב רק בנות אה?). אז אל תתן לאנשים להכניס לך שטויות בראש... וזהו בהצלחה

N a d a v 1 6

New member
לא לא קשור...

להפך....אני לא מפחד מזה שיגידו עליי הומו אוו סטיגמות..אבל אני מדבר רק על האודישן עצמו יש לי פחד נוראי...עצום...חייבים להבין אותי זה חלום שאני חייב להגשים ואני יודע שאני יכול אבל זה נורא..מפחיד..זאת אומרת..כל הדבר הזה פתאום בגיל 16...זה לא כמו להיות צעיר ולהתחיל עם זה ואז אתה זורם עם זה כי זה מגיל צעיר זה ללמוד עכשיו הכל.... ואני נורא מתרגש ומפחד ורגשות מאוד מעורבבים. כל החברים שלי יודעים שאני רוצה לרקוד..אני לא מסתיר את זה אבל אני כן מפחד ללכת.

N a d a v 1 6

New member
רגע אז היית "כמעט" בגילי שניגשת..

לאודישן? והיה לך רקע ...אוו מה.....אולי תשתף אותי ואיפה התחלת ואיפה אתה היום ומה אתה רוקד וכו'. אשמחחחח לכל הפרוט זה נותן לי נורא כוח..בוא נגיד שככה אני אוכל להזדהות.. בטוח הרגשת כמוני פרפרים וכו'.

N a d a v 1 6

New member
טוב פרטים היום אני הולך! אחלו בהצלח

ה.. סטודיו LIFE יהיה טוב....אני הולך לראות את המנהלת וגם להסביר לה למה אני מתבייש ולהיות הכי אמיתי שאפשר... היא עוד זוכרת אותי משנה שעברה שרציתי לבוא ולא באתי!!!!! היום אני הולך כמו גדול ולא אכפת לי!!!!! יהיה מה שיהיה..... אני יכול להצליח בגדול אני פשוט מתבייש ואני מפחד לפשל קצת באודישן ו\אוו בשבוע הראשון (אם ייקבלו). אבל היא אמרה שהיא כ"כ מבינה ונדבר על זה...אני ארשום לכם!!!!! רק תאחלו לי בהצלחה אם החלום שלי יתגשם הוא יתגשם בגדול.

שיהיה בהצלחה

תתעלם מכל מה שמסביב, תתן את ההכי טוב שלך כדי שאתה תצא עם הרגשה טובה...שלא משנה מה יחליטו, אתה תדע שעשית את המקסימום שלך...

שיהיה המון בהצלחה!

אם לא שמת
שלחתי לך מסר.... תאמין בעצמך! ושוב.....ב-ה-צ-ל-ח-ה-!

N a d a v 1 6

New member
תודה רבה!!!!!

יהיה טוב!!!!! תודה לכל התומכים! אני מתרגש כמובן.......היום ב17:00 הפגישה... יאוווו=) אני הולך לעשות את זה סוף סוף...

mary anna

New member
בהצלחה ענקית!!!!

אני כ"כ מבינה אותך אני את האודישן הראשון שלי עשיתי גם בגיל 16 לפני כמה חודשים לבת שבע והייתי בלחץ מטורף כמה ימים לפני אבל אח"כ שיניתי גישה לגמרי אמרתי לעצמי שאני באה לאודישן בשביל עצמי כדי לקבל את הניסיון שלי ואת החוויה. ובסוף נתתי את כל מה שיכולתי באודישן למרות שידעתי שאין סיכוי שאני מתקבלת כי אני צעירה מדי ועברתי עד לשלב השני למרות שחשבתי שאין לי סיכוי בכלל בגלל הגיל והאוכלוסייה שבאה כי אנשים מלהקות אחרות גם באים לעשות את האודישן הייתי בשוק שעברתי עד לשלב השני וזה נתן לי מוטיבציה! נהנתי מכל רגע זה הכי חשוב! מקווה שגם אתה תהנה וקודם כל תעשה את זה בשביל עצמך כי כשאתה תרגיש טוב זה ישתקף החוצה!

2 DaNcing QueeN

New member
לנדב

תשמע זה ברור שיהיה לך פחד אמרתי לך כבר בהתחלה אבל אל תתדאג תנסה אם אתה כול כך אוהב את זה לא שווה לך לברוח מזה ברור שתרגיש מוזר ואחרת אבל לא נוא אם לא התקבלת תדע שלפחות ניסת :) גמני הייתי בטוחה שאין לי שום סיכוי להתקבל ובסוף התקבלי :) וגמני פחדתי ממשששששששששש תאמין לי

2 DaNcing QueeN

New member
בהצלחה

דרך אגב סטודיו לייף זה סטודיו מעולה אני מכירה משם כמעט את כולם ושביט מאוד חמודה ואני בטוחה שהיא תתחשב בך ממש ממש ובקשר לבלט הבנים שם עושים שיעור קלאסי אחד ברמה נמוכה ובסיסית רק שיהיה להם את הבסיס הם לא עובדים על יותר מזה הם עושים הרוב על הבר אז בהתחלה יהיה לך אולי קצת קשה אבל אחר כך תתרגל אם יש לך רצון כוח ומוטיבציה אתה תצליח אין סטודיו לייף זה סטודיו מאודד מאודד טובב

N a d a v 1 6

New member
הוא באמת טוב טוב??

זאת אומרת שיש מצב שייצאו ו\אוו יצאו משם רקדנים מצליחים? שביט רוצה להפגש איתי היום עוד מעט אני הולך בחמש... והיא תסביר לי בידיוק בודקת גם נתונים וכו'.. ומדברים והכל.. כמה שעות זה כל יום? הלהקה היצוגית עובדת שם קשה? זאת אומרת שזה מחולק. אל תשכחי שבמידה והלוואי אוכל להצטרף ללהקה..אצטרך להשלים חומר ולהיות שם כמעט כל הזמן בין אם זה בלט ובין אם זה HIP HOP בשביל לתרגל... וגם להתרגל ולהכיר את האנשים כי אני נורא ביישן.

dance fr3ak

New member
אנלא מכיר את הסטודיו.. אבל...

מה רוקדים שם?. בלט והיפ הופ? (?!?) אתה רוצה להיות רקדן בלט? רקדן ג'אז?... מה?......

N a d a v 1 6

New member
אוקיי הייתי (ומה שאני רוצה)

הייתי שם דיברתי איתה.... היא רוצה שאני..אבוא שוב בחמישי לשעור שלה היא רוצה שאני אכנס ללהקה היצוגית אני בעיקרון רוצה ג'אז סגנון חופשי לא בלאט וכו'. אבל אם אתה בלהקה אתה חייב! קלאסי,היפ הופ,ג'אז. ועוד כמה סגנונות ודברים. אז זהוווווווו בעיקרון אני בפנים!!!!!!! והיא אמרה שהיא תעבוד איתי והיא תכניס אותי ליצוגית. הכל תלוי בי. אגב זה ממש המון המון שעות בשבוע.

dance fr3ak

New member
אז בהצלחה.!

וברוח הזמן האחרון בפורום... תזכור דבר אחד.. בשביל להצליח צריך לעבוד קשה. אל תחפש בלופים וקיצורי דרך...

למעלה