דחוף חברים!!!

gill007

New member
דחוף חברים!!!

אני משתמש בEphPod(ווינדוס ME) היום הטענתי את המיני שלי בפעם הראשונה, חיברתי למחשב והעברתי את כל המוזיקה שלי...... איך אני מנתק את המכשיר בלי לאבד מידע??? הוא ממשיך להבהב עם ההודעה של DO Not Disconnect גם אחרי הסנכרון!!! מה לעשות?

אני ממש לא יודע איך חלונות me

חוץ מזה שמדובר בגרסת החלונות הגרועה ביותר שיצאה אם יש יואסבי כמו בכל מערכות החלונות האחרות אז ליד השעון אמור להיות איקון של התקני יואסבי ושם נותנים את הפקודה stop ואז האיפוד יוכל להתנתק כמו שצריך

gill007

New member
לללללללללללאאאאאאאאא!!!!!

עשיתי מה שאמרת והוא ניתק ואיבד את כל המידע! עכשיו שאני מנסה לנגן משהו הוא נותן סמל של אפל(התפוח) ואז סמל של תיקייה עם סימן קריאה! תעזרו לי בבקשה!

שמע , אתה מעביר לאיפוד שירים בצורה

לא סטנדרטית לא כמו שתכננו באפל שתעביר אתה צריך את האיטונז לזה כי האיטונז מציב את השירים בספריות שהאיפוד יודע לזהות סתם ככה לזרוק את השירים זה לא הולך אני חושב שהשירים עדיין שם אבל אתה צריך לשים אותם במקום הנכון

gill007

New member
ככה......

מה ז"א בצורה לא סטנדרטית? EphPod מעביר שירים בדיוק כמו איטונז...או שלא? מה אני כן יכול לעשות כדי להשתמש במיני שלי בצורה תקינה? (בהנחה שאני לא יכול לקנות ווינדוס חדש)

weird dust

New member
כמה דברים

האי טונז היא הדרך הכי נכונה להכנסת שירים לאי פוד, למה? בגלל שזה מה שהמתח רצה שיקרה. התוכנות הנוספות הן בסדר אבל לא מה שהמפתח רצה. אם זה פועל תשתמש בו אם לא תחפש משהו אחר. מי שרוצה גם לווין אמפ יש אפשרות להכניס שירים לאי פוד על ידי פלאג אין או התוכנה האחרונה שזה מגיע בילט אין.

למעלה