דחוף דחוף!! מישהו יודע איפה עופר שכטר גר??
E e l u l a New member 13/5/04 #11 וואלה..?../images/Emo153.gif כייף לך... את גרה בערך רבע שעה נסיעה ממנו.. פעם נסעת אליו..? כאילו עם חברות..?? תמיד רציתי לעשות את זה ..אבל פאדיחות זה נראה נואש.. לעבור בית,בית "סליחה איפה זה משפחת שכטר?" חיחי כבר עדיף לנסוע לאולפנים
וואלה..?../images/Emo153.gif כייף לך... את גרה בערך רבע שעה נסיעה ממנו.. פעם נסעת אליו..? כאילו עם חברות..?? תמיד רציתי לעשות את זה ..אבל פאדיחות זה נראה נואש.. לעבור בית,בית "סליחה איפה זה משפחת שכטר?" חיחי כבר עדיף לנסוע לאולפנים
K KiShKooSh New member 13/5/04 #12 לא יודעת אני לא כזו...אבל אני מוכנה ללכת אם כל הפורום בא, אבל אני רוצה ללכת לבית של מיכאל, ראיתם את עפר בגיא פינס, הוא גילה שההשטרמטות שלו עם קארין יש הבדל של 5 שנים(חחחחח)
לא יודעת אני לא כזו...אבל אני מוכנה ללכת אם כל הפורום בא, אבל אני רוצה ללכת לבית של מיכאל, ראיתם את עפר בגיא פינס, הוא גילה שההשטרמטות שלו עם קארין יש הבדל של 5 שנים(חחחחח)
D Digi Lista New member 13/5/04 #13 יותר בקטע של קידומת 09 איזור נתניה...זה בדוק עפר בעצמו אומר שזה ממש ליד נתניה ונתניה זה לא 04.
ב בופרית לנצח New member 13/5/04 #19 זה 09..תיכנסו ל144../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif נכנסתי לאתר של 144 ורשום שם שזה 09
S SofyTofy New member 13/5/04 #20 צודקים צודקים התבלבלתי../images/Emo103.gif התבלבלתי עם מקום אחר, לא רחוק. סורי