דחוף דחוף בקע לי היום גוזל של פינקי אני אמור לעשות משהו
מ מאושר היחיד New member 22/4/04 #4 אני חושב שהוא מת אני חושב שהוא מת הוא לא מראה סימני חיים אבל יש לי עוד שני ביצים בקן מה אני אמור לעשות שהם בוקעים
אני חושב שהוא מת אני חושב שהוא מת הוא לא מראה סימני חיים אבל יש לי עוד שני ביצים בקן מה אני אמור לעשות שהם בוקעים
א אילון פ New member 22/4/04 #5 מה זאת אומרת מה אתה אמור לעשות? הם (הפינקים) לא אמורים לדגור??? או שתקנה מדגרה ותחתים...
מ מאושר היחיד New member 22/4/04 #6 הם דגרו לבד ובקעה גוזל מה אני אמור לעשות אם הגוזל השאלה הם דואגים לו לבד או שאני אמור לעשות משהו
© ©SEAN and INDIANA© New member 23/4/04 #8 תן להם לבד.... הפינקים מטפלים בגוזלים עד שהם מספיק גדולים לעוף מהקן... אם אתה רואה שהם מעיפים גוזל מהקן זה אומר שיש לו משהו לא בסדר... אל תיגע להם בקן!!!!! הם עלולים לנטוש אותו! תן להם לדגור בשקט ולטפל בגוזלים!
תן להם לבד.... הפינקים מטפלים בגוזלים עד שהם מספיק גדולים לעוף מהקן... אם אתה רואה שהם מעיפים גוזל מהקן זה אומר שיש לו משהו לא בסדר... אל תיגע להם בקן!!!!! הם עלולים לנטוש אותו! תן להם לדגור בשקט ולטפל בגוזלים!
מ מאושר היחיד New member 23/4/04 #9 הם זרקו אותו מהקן ../images/Emo51.gif בבוקר מצאתי את הגוזל מת זרוק בכלוב תודה בכול מיקרה לכולם
נ נעה גל New member 23/4/04 #10 האם יתכן שנגעת בקן אחרי שהוא בקע (ולפני שהם זרקו אותו מתוך הקן)? אם כן, להבא כדאי לדעת שאסור לגעת בקן. אם לא, יכול להיות שהוא לא היה בסדר, או שהם נכנסו ללחץ ממשהו.
האם יתכן שנגעת בקן אחרי שהוא בקע (ולפני שהם זרקו אותו מתוך הקן)? אם כן, להבא כדאי לדעת שאסור לגעת בקן. אם לא, יכול להיות שהוא לא היה בסדר, או שהם נכנסו ללחץ ממשהו.