דחוף דחוף

dor_

New member
אוקיי:

השוטרים לקחו את ירון לתחנה שם חיכה לו דורון שכנראה אחרי פרישתו מהיקב לא מצא יקב אחר ועבר לעבוד כחוקר משטרה שלא מאמין לירון שהוא לא סוחר..ירון לא מבין מה קורה ומספר לאמא שלו, אמא שלו מבינה שזו נירה..היא הולכת לדבר עם נירה ונירה מכחישה ומאיימת שאם היא "תעליל" עליה שהיא עשתה את זה אז היא תספר לירון על שאול...(דווקא חשבתי שמישל תאיים עם זה על נירה..מוזר..) קובי נותן לאודי עצה להגיד לענבר שהוא רוצה ילד, אבל עוד מוקדם לו מידי וככה ישכנע אותה ששווה לה לעשות הפלה.. ארז אומר לכולם שירון מכור שנים לסמים, ושאול מבקש מליה למצוא רומיו חדש ריקרדו עוד פעם מתחיל עם בתיה(
) והיא נתנה לו לראות הרבה שמות והשם קובי עשה לו משהו..זה היה נראה בין פחד לכעס.. בכל מקרה..תראי מחר ב2:30...=\

tsveeka

New member
לא משגע אותכם?

שמפלילים את ירון הגיבור ולמרות שזה כאילו עושה את העלילה מעניינת, זה מראה כמה נירה שפלה וכמה ארז הוא מנייאק של בנאדם, עם חבר כזה מי צריך אויבים? ארז האשים מהיום הראשון שירון גנב לו את התפקיד שבתכל"ס ארז לא מגיע לקרסוליים של ירון. צחוק הגורל שכרגע לארז יש תפקיד ולא נראה שהוא יקבל את רומיאו אלא אם הוא יעשה מוניפולציות לנירה או שאול.

../images/Emo41.gifאהההה רעותי המגניבה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אז את זאת שה-(c) (c) בחתימה שלי שייכים לה... שימי
לחתימה שלי... סלחי לי על שגנבתי

למעלה