דחוף דחוף...!!!

דחוף דחוף...!!!../images/Emo53.gif

ידידה שלי מתגייסת לתזמורת צהל... אני צריך רעיונות למתנת גיוס... תודה מראש....

אמממ... אולי..

* איזשהי בובה חמודה שמנגנת בכלי שהיא מנגנת בו? * חולצה עם הדפס מתוק שקשור לכלי בתוספת של משפט נחמד? * מחזיק מפתחות? * ספר כזה, למתגייסת, כמו שיש לכל חיילת? שיהייה לה לזמן של הנסיעה ברכבת? ***שירות מהנה***

ShirShir

New member
../images/Emo62.gifרעיון...../images/Emo62.gif

השרוך והחגורה הייצוגיים במדי תזמורת צה"ל הם בצבע אדום. אולי לקנות לה משהו שצבעו
אדום
? ועוד רעיונות לגיוס: + מגבת עם סקוטצ´ נדבק (הכי נוח במקלחת), זה נקרא "מגבת סאונה". + תיק (רצוי שחור, שיהיה לה ליומיום, מתאים במיוחד לג´ובניקיות). + סט תחתונים ו/או גופיות (רצוי צבע לבן). + כפכפי גומי למקלחת ותיק רחצה ו/או סבון נוזלי. בכל מקרה: לגיוס רצוי לקנות משהו אישי, שימושי ויעיל. בהצלחה!!

לוטמניה

New member
מתנות לחיילות....

בגלל שהיא הולכת להיות בתזמורת צה"ל יהיה לה שרוך אדום שנצמד בסיכת ביטחון (סיכת חיתול היא נקראת). הבנות נוהגות לשים בזה כל מיני חרוזים, אז אתה יכול להיכנס לריקושט ולבחור סיכה (עדיף כמה שיותר גדולה) ולצרף לזה חרוז שניתן לקנות בכל חנות חרוזים,יצירה או עשה זאת בעצמך. עוד משהו, בהפנינג יש ערכת מזל למתגייסת, עם חמסה,שום,ברכת הדרך ועוד כך מיני דברים קטנים וחמודים...זה לא כל כך יקר וזה מאוד מקורי לדעתי...

ShirShir

New member
עדכון...

הרבה חיילות המשרתות בתפקידי הדרכה מצמידות את השרוך בסיכה הזו, אבל בהופעות רשמיות (וייצוגיות כמו תזמורת צה"ל) אסור ללכת עם הסיכות הללו, לפי פקודות מטכ"ל. מצטערת..

לוטמניה

New member
אני יודעת

הייתי מכי"ת ולא לפני הרבה זמן בכלל.... אבל-אל מדי ב´ וסתם באמצע שבוע כן הולכים עם זה.... אין לי מושג כמה זמן תזמורת צה"ל נמצאים בצבא ביום וכמה זה אפקטיבי...

למעלה