דחוף דחוף עזרה

דחוף דחוף עזרה

אישתי סובלת מאנדו בדרגה 4 לאחרונה כאבים חזקים באיזור הרקטום היינו בבית חולים המליצו על ניתוח עברנו כבר שלושה רציתי לדעת אם יש פתרון זמני שמישהיא מכירה שיכול להקל בתקופת המחזור על כאבים ברקטום אני מאוד צריך את העזרה שלכם . תודה רבה

shirani

New member
מנסה לעזור../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

לפי מה שקראתי מהודעות של בנות שסובלות, במיידי מה שיכול לעזור זה כרית חימום עם מיים רתוחים או כזו ששמים במיקרוגל, גם וולטרן בצורה של נירות או זריקות יכול לעזור. אמבטיה חמה. מסאג' באיזורים אחרים של הגוף שיסיח קצת את הדעת מהכאב. זריקות מעכבות אנדו כמו דקאפפטיל ולוקרין יכולות לעזור אבל לאורך זמן ולא בתור משהו מיידי. זה שאתה דואג לה וככ אכפת לך זה כבר 90 אחוז מהפתרון. אתה לא יודע כמה היא צריכה את זה עכשיו (או שאולי אתה כן?!
). מאחלת לכם שתרגישו טוב וכמה שיותר מהר

שירשיר77

New member
תגובה

מנסיון שתנסה לשבת כשהיא בבית על גלגל כמו של טחורים, לי זה עוזר לשבת. נגד כאבים משתמשת בנורופן נוזלי... בכמויות ובנוסף ממליצה על דיקור סיני... מקווה שתרגיש כמה שיותר טוב..

בוקר טוב

מקווה שאישתך מרגישה יותר טוב הבוקר. נרשמו כמה רעיונות שיכולים להקל על הכאבים אך במידה והכאבים בלתי ניסבלים הייתי ממליצה לגשת למיון ואם זה אפשרי עדיף בתה"ש. תרגישו טוב ועדכן אותנו מה שלום אישתך.

למעלה