דחוף. דחוף מאוד

דחוף. דחוף מאוד

לפני חודש ושבוע שכבתי עם החבר. הייתי במחזור. לא שכבנו מקדימה. רק בתחת מאחורה! ואני בתולה. עבר חודש בלי מחזור. הייתי אמורה לקבל לפני שבוע . אני לחוצה. גם אם הסיכויים נמוכים. אני שואלת איפה אפשר לעשות בדיקת דם. (לא דרך שתן) בדיקת דם לבדיקת הריון. אבל אנונימית. . פליז. וגם ,אם חלילה אני בהריון. ישמצב להפיל בצורה אנונימית ובלתי מזיקה לרחם בעתיד? פליז דחוף.

דחוף מאוד

אין מצב שאת בהריון מיחסים אנאליים אלא אם אח"כ היתה גם חדירה לנרתיק. רוב הסיכוייםש המחזור מאחר לך בגלל שאת בלחץ. אי אפשר לעשות בדיקת דם אנונימית להריון. את כן יכולה ללכת למעבדה פרטית ( חפשי בספר טלפונים או באינטרנט) ושם לעשות את הבדיקה. כך זה לא יופיע בשום תיק רפואי שלך. אגב, בדיקות שתן הן מאד מהימנות ואת יכולה להסתפק בבדיקה כזו. אם את בהריון, מה שבתלתי סביר לחלוטין לפי הפסור שלך, פני לעזרה לאחד מהגופים שעוזרים במצבים כאלה כמו "ש.י.ל.ה" או "דלת פתוחה" . גם זה את יכולה לחפש בעיתונים או באינטרנט. הפלה שנעשית בצורה מפוקחת רפואית אינה גורמת לנזק לרחם.

לדר רות. תודה על התגובה ועל הזריזות

אני אמשיך לעדכן בהתפתחות. מקווה רק לטוב. תודההה

תוצאות הבדיקה שאני לא בהריון.אושר!

דוקטור. איפה אני יכולה לקרוא חומר ברור שאדע לפעם הבאה מה אפשר לעשות ואיך להיזהר. אשמח לקישורים. וסתם אשמח לקבל קישור להסבר אנטומי של איבר הפוריות ותיפקודו. משהו בשפה שלנו קל וברור. טנקס

הסברים

קראי את המאמרים שבדף הראשי של הפורום שלי לגבי אמצעי מניעה. לגבי הסברים אנטומיים - איני מכירה קישורים. הסתכלי באנציקלופדיה הרפואית שהוצאה ע"י ההסתדרות הרפואית והיא מעולה.

למעלה