דחוף! דחוף! כנסו...

דחוף! דחוף! כנסו...

אח אחד בן 19 חייל חתיך כתב בפייסבוק ככה "ani omo" לפני כמה ימים אח אחר בן 17 בחור ישיבה כתב כך: "אני הומווווווווווווווווווו החושרמוטה באמתת אני אוב אותכם בנים!!!!!!!!!!! כוס אמא שלי יאפייייייי=]]]]]]]]]]]]]]]]" עשיתי העתק הדבק
מה אתם אומרים???? הצילו!!!!!!!!!!!!!!! פייגלההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה אח ? ‏

מי אח שלך ? תכירי לי אותו...‏ תראי ידוע לכולם שהומואים נוצרים או יותר נכון מבינים שהם הומואים ב ‏2‏ מקומות ‏‏(בדרך כלל ‏‏) אז זה או בצבא או בישיבה.‏ במקלחות במקומות האלה כל הבנים מתקלחים יחד ונצאים כל היום יחד אז הם חייבים פורקן מיני וקולטים שהם הומואים.‏ אגב,יום אחד איזה מוכר בקיוסק אמר לי :‏ עזוב אותך כל בחורי ישיבות הומואים...‏ אמרתי לו :‏ בסדר,‏ אבל לך לצבא תראה כמה הומואים יש שם,‏ הוא הבין את המסר ועצר את הויכוחון הקטנטנון שהיה בינינו.‏ רק מה שמוזר בסיפור שלך זה שהבחור ישיבה לא רק הצהיר שהוא הומו אלא גם קילל נורא וכתב בשגיאות כתיב ‏.‏ אוהב.‏ ‏

חחח החייל אמר לי שמישהו אחר כתב את זה ../images/Emo6.gif

ואת השני לא שאלתי עדיין דברתי עם אחי החייל אמרתי לו "אז מה אחי? אתה הומו?? כל המשפחה שלנו הומואים!!!" חחחח הוא צחק ולא הבין... רק אחרכך הוא ראה שכתבו לו ככה בפייס מהניק שלו....... אמת, זה אח ערסון עם ים מעריצות ויש לו חברה. אני יועת שיש לו אהבה לבנות... בקשר לבחור ישיבה, נבדוק ת'עניין

למעלה