דחוף דחוף דחוף!!

פורה

New member
דחוף דחוף דחוף!!

אני כותבת פה מהבצפר, ואני צריכה להגיש משהו, וממש יעזור לי אם תכתבו לי בתגובות מה אתם חושבים בכללי על תנועות נוער, ב-2 משפטים, לא יותר..

סורי שזה באיחור,מקווה לעזור חח..:]

טוב בכללי אני חושבת שתנועות נוער זה דבר טוב(חוצמהצופים חח סתם נו), ושזה מחנך אותנו לעצמאות...וזה מעביר לנו את שעות הפנאי.. ובעצם בצפר צריך לעודד אותנו ללכת לתנועות נוער בשביל שלא נשב בבית כל היום ונראה "המורדים" .. ליאור בהצלחה לך,במה העבודה אגב? ומקווה שעזרתי.

פורה

New member
תודה רבה לכולם, אתם מוזמנים להמשיך

להזרים פה תשובות.. כמה שיותר, יותר טוב.. ולמי שמעניין אותו- יש אצלנו מקצוע שנקרא "עבודות אישיות" ובסוף השנה מגישים עבודה גדולה גדולה גדולה, שהיא ברמה של אוניברסיטה (ואפילו יותר) וזה נחשב כיחידה פנימית לתעודה, אז אני בחרתי לעשות על הנושא של הצטרפות ושותפות בתנועות נוער, מה הגורמים ומה המצב כיום. (ויש עוד מלא תתי פרקים לא מעניינים וחפרניים שאני לא אפרט אותם פה..) אז תמשיכו לכתוב מה אתם חושבים על תנועות נוער, ואתם מוזמנים גם לעשות שירשור אסוציאציות אם בא לכם..:p)

חחח אוי גם לי היה את זה

בלעכס סתם חירטשתי שם חחחחחח... בהצלחה.ואם יש לך עוד שאלות תגידי,אשמח לענות.

jast

New member
היא לא מדברת על מחוייבות אישית..

את זה יש לכולם.

פורה

New member
זה לא בדיוק מחויבות אישית,

זו סתם הגשת עבודה בנושא שאני בחרתי... ותשתדלו גם לשאול חברים שלכם שלא בנועת נוער, מה הם חושבים

פורה

New member
ואוו! תודה רבה על שיתוף הפעולה!!

אני מגישה את העבודה ביום רביעי, אז אני אשמח לכמה שיותר תגובות עד אז, ושוב תודה רבה! זה מאוד חשוב.. כי אני עושה גם פרזנטציה..

למעלה