דחוף...דחוף...דחוף

kerenba310

New member
דחוף...דחוף...דחוף

מה דעתכם על מקל מתברג, 2 חלקים של CROWN ROYAL מעץ מייפל כשהחלק התחתון הוא מציפוי גומי מיוחד נגד החלקה והחלק העליון הוא מעץ מייפל עם סיום מתכת. מישהו מכיר את המקלות של המותג הזה? האם הם נחשבים איכותיים או פשוטים לחלוטין? אני רוצה לקנות את זה לחבר שלי שהוא חובבן של פול ולא משתתף בטורנירים כאלו ואחרים...

9ball master

New member
זהו מקל....

סנוקר לא פול!!! ציינת שחבר שלך משחק פול, אז מקל זה לא יתאים לו. זהו מקל פשוט וזול יחסית וגם איכותו לא גבוהה במיוחד. דרך אגב, אתה יכול לבדוק גם את הלוחות שלנו כאן

kerenba310

New member
אני באמת לא יודעת מה ההבדל

סליחה על הבורות אבל נראה לי שהוא משחק סנוקר (אולי), הוא צריך מקל עם ראש דק, זה אני יודעת בוודאות. האיכות שלו לא ממש טובה? במה זה בא לידי ביטוי? יש מקלות שעולים עד 200 ש"ח טובים שאפשר להליץ לי עליהם? אני מחפשת מקל חדש כיוון שזו מתנת יום הולדת ולא יד שנייה ולכן לא נראה לי שהלוחות יעזרו לי כ"כ. אתה יכול להמליץ לי על מקל בסדר גודל המחירים שציינתי? המון תודה על תשובתך קרן

lior02010201

New member
מקל דק=סנוקר.

עד 200 שקלים את לא תמצאי איכות גבוה אבל לפי דעתי ב200 שקל את תמצאי בדיוק מה שמתאים לו. לפי התיאורים שנתת לא צריך מקל יותר איכותי מזה. (קבלי מסר ממני)

9ball master

New member
איכות נמוכה מתבטאת ב...

1. גימור לא טוב. 2. מקל עקום או שהוא יתעקם תוך זמן קצר יחסית. המקל הראשון שמופיע בלוחות הוא חדש לגמרי!!!! את יכולה אולי לפנות לאחת מחנויות הביליארד ולקנות לו שובר מתנה בסכום שאת מעוניית להוציע ותני לו את האפשרות לבחור את מה שמתאים לו ואת האפשרות להוסיף כסף אם הוא רוצה לקנות משהו אחר.

למעלה