דחוף דחוף דחוף!!!

נצמט

New member
דחוף דחוף דחוף!!!

כל מי שיכול שירד לכיוון הגוש, להתנגד ולעכב כמה שאפשר...

אם את לא שייכת למדינה אז.. החוצה..

תמצאי לך ראש ממשלה שיהיה שלך.. אה טוב.. בעצם... עוד כמה שנים.. כשהמדינה הזאת תהיה נקייה מדת... זה יקרה בכל מקרה.. טרנס## נעים לכולם

yellow6

New member
המדינה לא תהיה נקייה

רק מדת אלא גם מחילוניזם ומיהודים בכלל..חבל שלאנשים כמוך אין ערכים כדי להבין את זה ולהבין שדת היא לא כפיה אלא דרך חיים והדת נותנת יותר חופש מכל מה שאת כביכול מאמינה בו. רק שלא נתנתק אחד מהשני- מסתבר שזה כבר קרה

shoreran

New member
חחח... הדת נותנת חופש???

חופש למה? כל אותם מטומטמים שטופי מוח שמקשיבים לרבנים גנבים ומושחטים! הדת לא נותנת שום חופש! רק הגבלות ותקנות מטופשות שהופכות את החיים למועקה מעייפת...

yellow6

New member
הדת נותנת חופש

לפחות ככה אני מרגישה. זה שאתה מאמין במשהו ועושה דברים כדי לקיים את מה שהוא מבקש ממך לעשות כי אתה רוצה לעשות את זה אז זה כן חופש כי אתה מחליט אם אתה עושה או לא...ואז רואים את התוצאות אפילו הכי קטנות אבל יש שם משהו. אתה יודע שמישהו מקשיב לך שם למעלה למרות שהוא לא עושה כל מה שאתה רוצה כי יש לו את הדרך שלו לגרום לדברים לקרות...אדם שמקיים את התקנות ה"מטופשות" האלה מחליט בעצמו אם הוא רוצה לקיים אותם בשביל מי שהוא מאמין בו.

כבר התנתקנו...

והשלב הבא זה לדאוג ש"הדת החופשייה שלכם" לא תכפה את החוקים המוזרים שלה עליה... פשוט ככה... שכל אחד יחיה איך שבא לו.. בלי כפייה בחוק..

yellow6

New member
זה מה שאמרתי

"מסתבר שזה כבר קרה"... בע"ה לא תהיה כפיה דתית וגם לא חילונית שכולנו נחיה בארץ שלנו ביחד ובשלווה.

feel6

New member
לעולם לא ניתן!!

ותקלטו את זה כולכם הדת מושרשת חזק בעם היהודי ולעולם לא נרפה ממנה אתם תראו כולכם אנחנו נחזור אנחנו ניישב את הארץ הזאת אנחנו נמלא אותה באוהבי הארץ לעולם לא ננטוש את אדמת הקודש לעולם לא נסור מדרך האמת אנחנו עם הנצח, עם התנ"ך!! אז אתה יכול לבינתיים לדמיין לך סרטים בראש כי רק אותה רואה אותם אז צא מהבועה בה אתה חי לעולם זה לא יקרה!! אני רוצה להגיד יישר כוח למתישביים שיוצאים מחובקים עם חיילי צה"ל זוהי הדרך אנחנו בדרכו של דוד מלך ישראל! תזכרו שעם היהודי הוא לנצח נצחים כך גם הארץ הזאת!!

yellow6

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo13.gif

הלוואי וכל העם הזה היה חושב כמוך

feel6

New member
וגם כמוך...../images/Emo8.gif

פשוט כואב לי כמו רוב העם הזה כואב לי על הניתוק שיש בינינו... יהיה טוב בע"ה!!

יוֹאב

New member
נכון, אני מסכים

אבל איך זה סותר את העובדה שגם כותב ההודעה הוא עבריין?

למעלה