דחוף דחוף דחוף

sh lara

New member
דחוף דחוף דחוף

מישהו יכול להגיד איך אני יכולה להוריד פרקים של חלום אמריקאי (אולי מקאזה?)? אולי מישו יודע מה היה היום (17.4.2005) בפרטי פרטים - לא כמו באתר של ערוץ שלוש.... תודה מראש לארה

תשובה

את יכולה להוריד בכל דרך לא חוקית (קאזה אימיול מה שבא לך) אממ אני לא יודעת מה היה כתוב באתר של ערוץ שלוש אבל אני אספר לך מה שאני זוכרת... מג רוצה לענוד סיכות נגד המלחמה ואין אף אחד שמסכים לענוד אותן איתה חוץ מרוקסן. אחת הנזירות בבצפר שלה מוצאת ארגז מלא בסיכות בלוקר שלה וכעונש מכריחה אותה לביים איזה הצגה. כחלק מהשינויים בבצפר הופכים את הכיתות באיסט קתוליק למעורבות - בנות ובנים. רוקסן מאוד מרוצה מג פחות... עוברים שכנים חדשים לבית של גברת קירבי - אם חד הורית שעובדת בפלייבוי והבן שלה שהוא תלמיד חדש בכיתה של מג. מג לא ממש אוהבת אותו.. לפטי יש איזה פרויקט בבצפר - לכתוב חלומות של ילדים לעומת חלומות של ההורים שלהם. היא נעזרת באדם שעובד עם הלן בסוכנות נסיעות (שכחתי את השם שלו). בגלל שהוא הומו הלן אומרת לה שלא תדבר אתו יותר. אח"כ הם מדברים ובסוף היא מרשה לה לדבר אתו. JJ משתחרר מבית החולים ונשלח לאיזו כיתה ללמוד משהו לא הבנתי וכנראה שולחים אותו למלחמה במקום אחר. ג'ק לא יודע לאיזו קבוצה באוכלוסייה לפנות ולבקש שיצביעו עבורו: שחורים \ נשים \ לבנים. בסופו של דבר הוא מחליט שהוא רוצה את הקולות של השחורים ו2 חברים שעזרו לו עד אז עם הבחירות, עוזבים אותו. בנוסף, הוא משתמש לבחירות בכסף שיועד לחופשה השנתית של משפחת פריור על החוף. הלן כועסת שהוא עשה זאת בלי להתייעץ אתה בכלל ובסוף, כמובן, כמו כל סדרה אמריקאית הם משלימים. התינוק של בת' בועט פעם ראשונה - איזה התרגשות!!! (JJ לא יודע על זה כלום עדין) אממ נראה לי שזה בערך הכל מקווה שעזרתי

DS9

New member
JJ נשלח להלחם בקמבודיה

כנראה כחלק מה CIA. כמו כן המלחמה בקמבודיה היתה חלק ממלחמת ויטנאם - כאשר כל מי שנפל שם בשבי וכדומה ארצות הברית סרבה להכיר בו. הנזירה שמוצאת את הסיכות מראה למג שגם לה יש סיכות ונותנת לה לביים לאחר שהיא אומרת לה שצריך לגרום לאנשים לחשוב על הנושא.

למעלה